Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Pippa Middleton: 5 εκατομμύρια δολάρια δίνουν στην Pippa για μια ερωτική σκηνή! Δείτε την επιστολή - πρόταση που της έκαναν!

Μια επιστολή - «φωτιά» προκαλεί ξανά πονοκεφάλους στο παλάτι του Μπάκιγχαμ: Ο Steven Hirsch έστειλε επιστολή στην Pippa Middleton για να της προσφέρει 5 εκατ. δολάρια για μια μόλις σκηνή στην επόμενη ταινία της Vivid Entertainment. Για όσους δεν γνωρίζουν την εταιρία, γυρίζει ταινίες ερωτικού περιεχομένου... 

Όπως αποκαλύπτει το ...

ΤΜΖ, ο συνιδρυτής της Vivid δήλωσε στην Pippa πως στην περίπτωση που πει το «ναι» εκείνη μπορεί να επιλέξει τους παρτενέρ της αρεσκείας της (προσέξατε τον πληθυντικό, έτσι;). Κι αν θελήσει να φέρει και τον αδελφό της στο πλατό, θα του προσφέρει 1 εκατ. δολάρια – όμως θα είναι σε διαφορετικές σκηνές, μην πάει ο νους σας στο πονηρό...



Για να επιστρέψουμε, όμως, στο "αμόρε" της, όσοι έσπευσαν να μιλήσουν για ρομαντικά τετ – α –τετ μεταξύ της hot κουνιάδας του πρίγκιπα Γουίλιαμ, Pippa Middleton, με τον πρίγκιπα Χάρι, πλανώνται. Ο λόγος ακούει στο όνομα Alex Loudon. Πρόκειται για γόνο εύπορης οικογένειας του Λονδίνου, με τον οποίο η 27χρονη Pippa «συνδέεται ρομαντικά» τον τελευταίο χρόνο. 

Γεννημένος στις 6 Σεπτεμβρίου του 1980, ο Alexander Guy Rushworth Loudon, όπως είναι το πλήρες όνομά του, είναι γιος γνωστού επιχειρηματία του Λονδίνου.

 

Προτού γίνει επιτυχημένος χρηματιστής στο City του Λονδίνου, ο 30χρονος σήμερα Alex έπαιζε κρίκετ επαγγελματικά στην ομάδα Warwickshire (εκεί απέκτησε, μάλιστα, και τα ψευδώνυμα «φασαριόζος», “A-Lo” και «Μινώταυρος»). Όμως μετά το MBΑ που έκανε στο London Business School, στις 19 Οκτωβρίου του 2007 αποφάσισε να αφήσει την καριέρα του στον αθλητισμό για να γίνει χρηματιστής. 



Εννοείται πως ήταν και στον γάμο – έστεκε, μάλιστα, δυο σειρές πίσω από την οικογένεια της νύφης... Και ο ρόλος του ήταν διπλός: ναι μεν πήγε ως boyfriend της Pippa, αλλά και ως συμφοιτητής του Γουίλιαμ στο Ήτον, αφού ο Alex υπήρξε πρόεδρος του Eton Society... Λέτε να έκανε ο Γουίλιαμ τη γνωριμία, πέρσι πριν τα Χριστούγεννα; 


Τον διακρίνετε στην τρίτη σειρά; 

“Ο Alex δεν βλέπει τον εαυτό του στο μέλλον με καμία άλλη πλην της Pippa, κι εκείνη παρόλο που είναι πολύ επιλεκτική, θεωρεί πως ο Alex πληρεί όλες τις προϋποθέσεις: είναι γόνος γνωστής οικογένειας, έχει καλή δουλειά στο Λονδίνο, και είναι ιδιαίτερα όμορφος” λένε καλά πληροφορημένες πηγές.

Δείτε την επιστολή του Steven Hirsch στο PDF που ακολουθεί:



Πηγή: Real.gr
Share