Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Kung Fu Panda 2: Αρχές καλοκαιριού στους κινηματογράφους - Δείτε το trailer!

Από το στούντιο που μας έχει δώσει τις μεγάλες επιτυχίες "Shrek", "Kunf Fu Panda", "Madagascar" και "How To Train Your Dragon", έρχεται η συνέχεια που όλοι μικροί και μεγάλοι, περιμέναμε, με πρωταγωνιστή ένα αξιαγάπητο, υπερμεγέθες 


Πάντα που χάρη στη νέα 3D τεχνολογία αποκτά ακόμα πιο ...
τεράστιες διαστάσεις.


 Ο Po (Jack Black), το φιλήσυχο, στρουμπουλό, γλυκό, αρκετά αδέξιο και σίγουρα πολύ τεμπέλικο Πάντα που από το πουθενά έγινε δεξιοτέχνης στο Kunf Fu, επανέρχεται μαζί με τους μοναδικούς Υπέροχους Πέντε για άλλη μια ξεκαρδιστική περιπέτεια με πολλές εντυπωσιακές σκηνές δράσης και μπόλικο χιούμορ.


 Το cast επίσης εκπληκτικό, εκτός από την φωνή του Jack Black, τις φωνές επίσης δανείζουν οι Seth Rogen ("Superbad"), Angelina Jolie, Gary Oldman, Dustin Hoffman, Jean-Claude Van Damme, Jackie Chan και Lucy Liu.






Αυτή τη φορά ο Pο κι οι Υπέροχοι Πέντε έχουν να αντιμετωπίσουν έναν άκρως επικίνδυνο κακό που έχει ανακαλύψει ένα μυστικό όπλο για να αφανίσει δια παντός την τέχνη του Kunf Fu. Πως θα καταφέρει ο Po να τον νικήσει; Η απάντηση βρίσκεται στο παρελθόν του ήρωά μας. Επικίνδυνη αποστολή που απαιτεί πολεμικές τέχνες σε extra large διάσταση.

Στους κινηματογράφους των Ηνωμένων Πολιτειών από 27 Μαίου 2011 ενώ στις Ελληνικές αίθουσες από 2 Ιουνίου 2011.



Πηγή: http://movie-eaters.blogspot.com
Share