Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

James Middleton: Άτακτο αγόρι - Δείτε τις γυμνές φωτογραφίες του αδερφού της πριγκίπισσας!


Μπορεί ο πρίγκιπας Harry να έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στο παρελθόν για τις κραιπάλες του και την άτακτη ζωή του, τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης όμως, φαίνεται πως βρήκαν καινούριο εκπρόσωπο αυτού του τρόπου ζωής, στο πρόσωπο του αδερφού της Kate Middleton, ο οποίος ουκ ολίγες φορές έχει ....
απασχολήσει με τις φωτογραφίες του τον Τύπο!

Ο James Middleton, αδερφός της πριγκίπισσας πλέον Catherine, δεν είναι και από τα πιο ήσυχα παιδιά στην προσωπική του ζωή κι αυτό αποδεικνύεται από τις τελευταίες φωτογραφίες του που διέρρευσαν στο διαδίκτυο και ήδη έχουν κάνει το γύρο του κόσμου! Ο νεαρός James ποζάρει γυμνός στις περισσότερες από αυτές, είτε βάζοντας το χέρι του στα επίμαχα σημεία είτε σταυρώνοντας τα πόδια του για να τα κρύψει, ενώ στις περισσότερες λήψεις εμφανίζονται και άλλοι άνδρες μαζί του σε στάσεις gay sex και ανάλογα «πειράγματα».

Δεν είναι η πρώτη φορά που τέτοιο σκάνδαλο με φωτογραφίες αποκαλύπτεται σχετικά με το αδερφό της Kate Middleton, αφού και το 2008 είχαν διαρρεύσει φωτογραφίες με το νεαρό James ντυμένο Γαλλίδα υπηρέτρια αλλά και ντυμένο με φόρεμα της αδερφής του Kate, περιστατικό που τότε είχε ερμηνευθεί από την πριγκίπισσα και τους βασιλικούς κύκλους ως «αστείες φωτογραφίες από πάρτυ μασκέ». Σίγουρα πάντως ο νεαρός James, έχει βαλθεί να κλέψει από τον πρίγκιπα Harry τον τίτλο του άτακτου παιδιού της βασιλικής οικογένειας!


Επιμέλεια : Γιάννης Θεοδοσιάδης
Πηγή: difernews.gr

Share