Κυριακή 8 Μαΐου 2011

"Harry Potter And The Deathly Hallows: Part 2": Έρχεται στου κινηματογράφους - Δείτε το trailer!




Ο Harry Potter (Daniel Radcliffe) γνωρίζει πια για εκείνα τα τρία μαγικά αντικείμενα, τους Κλήρους του Θανάτου, που στα χέρια του Voldemort (Ralph Fiennes) θα καθιστούσαν το Σκοτεινό Αρχοντα ανίκητο. 

Η αρχή του τέλους ξεκινά όταν οι τρεις φίλοι, ο Harry, ο Ron (Rupert Grint) και η Hermione (Emma Watson), αναζητώντας για να καταστρέψουν και τους τελευταίους Πεμπτουσιωτές, το μυστικό της αθανασίας του ...
Voldemort, επιστρέφουν στο Hogwarts.

 Όταν όμως το σχέδιό τους αποκαλυφθεί, όλα πλέον θα οδηγήσουν σε αυτό που ο Harry προετοιμαζόταν από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στο Hogwarts και που η - άγνωστη για τον ίδιο - μοίρα του όριζε από την ημέρα που έγινε το "the boy who lived": την τελική μάχη με τον Voldemort. Κι ύστερα απ' αυτή, τίποτα δε θα παραμείνει το ίδιο.

"Όλα τελειώνουν εδώ". Με αυτή την υποβλητική ατάκα στην αφίσα ετοιμαζόμαστε να υποδεχθούμε το δεύτερο μέρος του επιλόγου της θρυλικής, υπερ-επιτυχημένης σειράς ταινιών που ξεπήδησε από τις σελίδες των βιβλίων της J.K. Rowling

Με το «Harry Potter And The Deathly Hallows: Part 1» να αποτελεί επί τοις ουσίας ένα εκτενές ορεκτικό πριν το επερχόμενο επικό φινάλε, η σειρά-φαινόμενο των επτά βιβλίων και 7+1 κινηματογραφικών μεταφορών που απέκτησαν εκατομμύρια τρελαμένους οπαδούς παγκοσμίως ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία. Δίχως άλλο, ο νεαρός μάγος και η παρέα του αποτελούν ένα από τα πλέον εμβληματικά franchises του νέου αιώνα και είναι βέβαιο πως θα αποτελεί σημείο αναφοράς και στο απώτερο μέλλον.

Αυτονόητο είναι ότι άπαντες οι συντελεστές παραμένουν στις επάλξεις: τη σκηνοθετική καθοδήγηση διατηρεί ο παγιωμένος από το «Harry Potter And The Order Of The Phoenix», David Yates. Με τον προσεχή Ιούλιο να πλησιάζει σιγά-σιγά, εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο περιμένουν με θρησκευτική ευλάβεια να βυθιστούν για τελευταία φορά στον - τρισδιάστατο - κόσμο του Harry. 

Και η Warner με τη σειρά της, τρίβει τα χέρια της για τα τσουβάλια δολαρίων που θα εισρεύσουν και πάλι στα ταμεία της.



ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER





Πηγή: cinemanews.gr
Share