Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

The Hangover Part II: Έρχεται στους κινηματογράφους - Δείτε το trailer!

Πώς γίνεται να ξεχάσεις το τρελό κουαρτέτο του «Hangover»; Και να θες δηλαδή δε σε αφήνουν, αφού ο Phil (Bradley Cooper), ο Alan (Zach Galifianakis), ο Stu (Ed Helms) και ο Doug (Justin Bartha) επιστρέφουν. 


Αυτή τη φορά γαμπρός είναι ο Stu, προορισμός η εξωτική Bangkok και - όπως πολύ σωστά υποψιάζεστε - τίποτα δεν προμηνύεται να πάει βάσει σχεδίου! 


Η σπαρταριστή κωμωδία που έσπασε ταμεία προ διετίας, ανανέωσε το πολύπαθο genre και μας σύστησε το νέο κωμικό ίνδαλμα που ακούει στο όνομα Zach Galifianakis, επανακάμπτει με ένα sequel που η ...
χολιγουντιανή λογική δε θα μπορούσε παρά να θεωρήσει επιβεβλημένο. 


Η αναντίρρητα επιτυχημένη συνταγή της πρώτης ταινίας - ή πρώτου μέρους αν προτιμάτε - επιστρατεύεται ξανά, ποντάροντας και πάλι πολλά στη βασική πρωταγωνιστική τετράδα. Παράλληλα, διατηρεί τους Mike Tyson και Ken Jeong, χρέη guest-star θα εκτελέσει αυτή τη φορά ο Liam Neeson, ενώ η μοναδική σημαντική απώλεια από το αρχικό casting περιορίζεται στη Heather Graham. Στη σκηνοθετική καρέκλα παραμένει ο Todd Phillips (γύρισε ενδιάμεσα και τη χρυσή μετριότητα «Due Date»), ο οποίος συνδράμει πλέον και στο σενάριο.


 Μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί ωστόσο η ανανεωμένη σύνθεση των υπολοίπων σεναριογράφων, καθώς πέραν του Scot Armstrong («Road Trip», «Starsky & Hutch»), συμμετέχει και ο Craig Mazin, ένας από τους... επικυρηγμένους για τα εμετικά «Scary Movie 3», «Scary Movie 4» και «Superhero Movie»


Το αν αυτό συνιστά κακό σημάδι για την πλέον αναμενόμενη κωμωδία του ερχόμενου καλοκαιριού μένει να αποδειχθεί στις αίθουσες, θέλουμε να ελπίζουμε όμως ότι το εκρηκτικό μείγμα της πιο παλαβής παρέας που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια δεν έχει πει την τελευταία του λέξη κατά τους τίτλους τέλους του πρώτου «Hangover»..


ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER





Πηγή: cinemanews.gr
Share