Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Ομάδα "G-force" ή αλλιώς το "αυτί" του πρωθυπουργού στο Μαξίμου!

“Το ''G'' προέρχεται από το ''Giorgos'', ή αν θέλετε από το ''Greece''”, δήλωσε ο συγκοινωνιολόγος, σύμβουλος του πρωθυπουργού, Παναγιώντης Παρασκευόπουλος, αναφερόμενος στην ομάδα υποστήριξης του κυβερνητικού έργου, που έχει συσταθεί στο Μέγαρο Μαξίμου, από συνεργάτες του κ. Παπανδρέου και αυτοαποκαλείται "G-Force".


Η ομάδα αυτή συστάθηκε για την παρακολούθηση και σε ...
ορισμένες περιπτώσεις το συντονισμό των εργασιών όλων των υπουργείων, στο πλαίσιο της νεοσυσταθείσης Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού.

"Είμαστε μια κανονική ομάδα υποστήριξης του Πρωθυπουργού εξηγεί ο κ. Παρασκευόπουλος, μιλώντας στο “Βήμα” (08/05).

Η εν λόγω ομάδα αναφέρεται και λογοδοτεί μόνο στον Πρωθυπουργό.“Είμαστε το μάτι και το αφτί του κ.Παπανδρέου. Αυτός παίρνει τις αποφάσεις, αυτός συντονίζει τους υπουργούς του”, αποκαλύπτει ο κ.Παρασκευόπουλος.

Αυτή τη στιγμή η νεοσύστατη “G-Force”, όπως αυτοχαρακτηρίζεται, παρακολουθεί την πρόοδο 1.500 κυβερνητικών δραστηριοτήτων και συντάσσει τα περίφημα “alert messages”, τα οποία υποβάλλει απευθείας στον Πρωθυπουργό.

Ορισμένα από αυτά αφορούν τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται στην υλοποίηση νόμων, που έχουν ψηφισθεί και τις καθυστερήσεις, που επίσης παρατηρούνται για τη βιωσιμότητα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Ο κ. Παρασκευόπουλος χαρακτήρισεαπόλαυση να έχει εργοδότη των πρωθυπουργό.

“Του αρέσει πολύ όταν δεν έχει απέναντί του “yesmen”. Πολλές φορές τού τα λέμε χοντρά, μας έδωσε αυτό το δικαίωμα-και μας ενθαρρύνει να κάνουμε κάτι τέτοιο. Η αντίδρασή του είναι θετικήακόμη και σε προσωπική κριτική που του κάνουμε”, τόνισε.





Πηγή: Cosmo.gr
Share