Τρίτη 31 Μαΐου 2011

"Final Destination 5": Ο θάνατος επανέρχεται στους κινηματογράφους και είναι 3D - Δείτε το trailer!


Τέταρτη συνέχεια για ένα από τα δημοφιλέστερα σύγχρονα franchise ταινιών τρόμου. Ο λόγος για το Final Destination 5 ή αλλιώς 5nal Destination η οποία όπως και η προηγούμενη θα προβληθεί στις αίθουσες και σε 3D


Το σενάριο της ταινίας είναι του Eric Heisserer, σεναριογράφου των ταινιών "A Nightmare on Elm Street", ενώ η σκηνοθεσία είναι του ...
 Steven Quale, ο οποίος μαθήτευσε δίπλα στον James Cameron σε πολλές επιτυχημένες ταινίες όπως το "Avatar" και το "Titanic". Το cast αποτελείται από τους Emma Bell ("Frozen"), Nicholas D'Agosto ("Fired Up"), Tony Todd ("Candyman") και πολλούς άλλους.




Στο σενάριο της ταινίας ο Θάνατος είναι όπως πάντα παρών και κάνει αισθητή την παρουσία του όταν το προαίσθημα ενός άνδρα σώζει τον ίδιο και μια ομάδα συναδέλφων του από μια τραγική κατάρρευση γέφυρας. 


Οι ανυποψίαστες όμως, αυτές ψυχές δεν έπρεπε να επιζήσουν και σε έναν τραγικό αγώνα ενάντια στον χρόνο, πρέπει να βρουν τρόπο να ξεφύγουν από τα κυνικά σχέδια του Θανάτου.

Το "Final Destination 5" βγαίνει στις σκοτεινές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών στις 26 Αυγούστου 2011 ενώ στην χώρα μας θα ξεκινήσει να προβάλλεται από τις 8 Σεπτεμβρίου 2011.






Πηγή: http://movie-eaters.blogspot.com