Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Τα καλύτερα του Fimotro σημέρα: 1) Πρόωρες εκλογές εισηγούνται στο Παπανδρέου , 2) Παπακωνσταντίνου: "Και αν παραιτηθώ τι θα αλλάξει";, 3) Στοn ΑΝΤ1 η επόμενη συνέντευξη του Πρωθυπουργού!

1)
ΑΝΟΙΧΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ
ΠΕΤΑΕΙ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΘΙ ΓΙΑ ΚΑΛΠΕΣ


Το συζητάνε πολύ έντονα οι συνεργάτες του πρωθυπουργού. 
Την Τετάρτη στην συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να...
 του ανακοινώσει ο Παπανδρέου το κλείσιμο της Βουλής και την προσφυγή στις πρόωρες εκλογές. Όλα θα εξαρτηθούν από την στάση του Σαμαρά αλλά και από την στάση των άλλων κομμάτων της αντιπολίτευσης. 

Σε αυτή την περίπτωση το πιθανότερο σενάριο είναι οι εκλογές την Κυριακή 26 Ιουνίου 2011. Και ας έχει προηγηθεί η Σύνοδος Κορυφής. Ίδωμεν...


2)

Ανέκφραστος και ψεύτης. Απίστευτα προκλητικός ο Παπακωνσταντίνου


Του έδειξε ο Παπαχελάς το βίντεο της προηγούμενης συνέντευξής του στους "Φακέλους" που είχε δηλώσει πως "εάν χρειαστεί να πάρω επιπλέον μέτρα θα σημαίνει ότι έχω αποτύχει"


Στην ερώτηση του Παπαχελά "γιατί δεν παραιτήστε μετά τις σημερινές ανακοινώσεις", ο τσάρος έδειξε τον πραγματικό χαρακτήρα : "και αν παραιτηθώ τι θα αλλάξει;"
Εμετός..


3)

ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΣΕ ΧΟΥΚΛΗ ΚΑΙ ΛΙΑΡΕΛΛΗ 
ΚΟΠΗΚΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ MEGA... 

Κόπηκε οριστικά η συνέντευξη που ζητούσε το Mega από τον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου ενόψει των εξελίξεων στην Οικονομία και ενόψει της κρίσιμης Συνόδου Κορυφής του Ιουνίου. 


Όπως ενημερώθηκε το Fimotro, ο πρωθυπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη στη Μαρία Χούκλη και τον Στρατή Λιαρέλλη στις αρχές Ιουνίου στο γραφείο του στο Mέγαρο Μαξίμου. 


Η συνέντευξη -εκτός απροόπτου- θα είναι ζωντανή και σε παράλληλη σύνδεση με τα δελτία ειδήσεων λίγο μετά τις 8.00. Αυτά προς το παρόν...


Πηγή: Fimotro