Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

ΝΕΑ ΣΤΗΛΗ: Τα καλύτερα του Fimotro σημέρα: 1) Άγριος εκβιασμός και μέσω Ηρώδου Αττικού , 2) Σκέφτεται να παραιτηθεί απο Υπουργός, 3) Περίμεναν το Λοβέρδο 20' για να ξεκινήσει η πτήση!!

1)

ΠΑΝΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΚΟ ΤΗΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΣΑΜΑΡΑ, ΠΑΠΑΡΗΓΑ, ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΛΗ!

Χοντρό παιχνίδι για να παρασύρουν τους Α. ΣαμαράΑ. ΠαπαρήγαΑ. Τσίπρα και Φώτη Κουβέλη παίζουν στο παρασκήνιο γνωστός εκδότης, επιχειρηματίες και ξένοι παράγοντες. 

Στο...
 παιχνίδι φαίνεται πως μπαίνει και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δίνοντας άλλοθι στον Παπανδρέου και προσπαθώντας να μεταπείσει τους τρεις πολιτικούς αρχηγούς να δώσουν άνευ όρων συναίνεση στα μέτρα που ετοιμάζει ο πρωθυπουργός. 

Χθες υπήρξαν αλλεπάλληλα τετ α τετ των πολιτικών αρχηγών με τον Παπανδρέου. Τι εξυπηρετεί, λοιπόν, η αυριανή σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών, αφού όλοι ξεκαθάρισαν τις θέσεις τους. Μήπως για να λειτουργεί εκβιαστικά για να πουν ναι, όσοι είπαν όχι προχθές;


2)
ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΣΟ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολύ προβληματισμένος, έως απογοητευμένος εμφανίζεται τις τελευταίες ημέρες ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Φυσικά, αυτό δεν αποτελεί είδηση. 



Το ξέρουν οι περισσότεροι που μιλούν μαζί του και το έχουν αντιληφθεί οι περισσότεροι που δεν μιλούν μαζί του, αλλά έχουν πληροφορίες ή διαβάζουν τα ρεπορτάζ. 


Σύμφωνα με πληροφορίες του Fimotro, o Ευάγγελος Βενιζέλος έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του την παραίτηση από την κυβέρνηση Παπανδρέου! 


Όσο βλέπει ότι τα αδιέξοδα συνεχίζονται και ο ανασχηματισμός του πρωθυπουργού δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα, ο Βενιζέλος δέχεται εισηγήσεις να παραιτηθεί! 
Και να διασώσει ότι μπορεί από το πολιτικό γόητρό του στην επόμενη μέρα μέσα στο ΠΑΣΟΚ...


3)

ΜΕ ΚΟΥΣΤΩΔΙΑ 6 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΗ BUSINESS CLASS Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ! 

Μας το κατήγγειλαν αναγνώστες που πριν από λίγο κατέβηκαν από την πτήση της Αegean 314 με αναχώρηση από Αθήνα στις 10.20 το πρωί για το Ηράκλειο Κρήτης



Το αεροσκάφος άργησε κατά είκοσι λεπτά επειδή περίμεναν τον Α. Λοβέρδο και την συνοδεία του! 


Το αεροπλάνο ήταν γεμάτο και χωρίς κανένας να ζητήσει συγνώμη από τους επιβάτες αναχώρησε με τον Α. Λοβέρδο να συνοδεύεται από... 6 άτομα στη Business class! 


Πολύ... ωραία η νοοτροπία σας κύριε Λοβέρδο...




Πηγή: Fimotro