Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Τα καλύτερα του Fimotro σημέρα: 1) Ήξερε ο Παπανδρέου σε ποιά κατάσταση ήταν η οικονομία , 2) Τα τελευταία 24ωρά του στο Υπουργείο Οικονομικών, 3) Πάει για Τρίτη η επιστροφή Αυτιά!

1)
"ΕΙΧΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ" ΛΕΕΙ Ο ΑΛΜΟΥΝΙΑ
Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ


Εάν ισχύει η πληροφορία που δημοσιεύει η Καθημερινή της Κυριακής, τότε βρισκόμαστε μπροστά σε ένα προμελετημένο έγκλημα κατά της οικονομίας που σίγουρα γνώριζε ο Γ. Παπανδρέου.

 Από...
 το 2009 ήταν γνωστή η κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, σύμφωνα με έκθεση του τότε αρμόδιου επιτρόπου Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων Χοακίν Αλμούνια. Σύμφωνα με την Καθημερινή της Κυριακής, στις 7 Ιουλίου 2009, ο Αλμούνια ενημέρωσε τους υπουργούς Οικονομικών της ευρωζώνης, ότι στο τέλος του έτους, το ελληνικό έλλειμμα θα ξεπερνούσε το 10% του ΑΕΠ. 

Είναι απολύτως βέβαιο ότι εάν είναι έτσι τα πράγματα ο τότε υπουργός Οικονομίας Γιάννης Παπαθανασίου είχε ενημερώσει τον Γ. Προβόπουλο που αποτελούσε επιλογή του Γ. Σουφλιά. Και είναι επίσης βέβαιο ότι ο Προβόπουλος στις συναντήσεις που είχε με τον Παπανδρέου του είχε δώσει τα στοιχεία. Οπότε...

2)

ΤΗΛΕΦΩΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Στο σπίτι του περνάει τώρα τις τελευταίες ώρες του ως υπουργός Οικονομικών ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου

Από τις 9 το βράδυ και μετά, τηλεφωνεί σε φίλους του οικονομικούς συντάκτες που επί 18 μήνες έδινε.. τα αποκλειστικά ρεπορτάζ. Δεν χρειάζεται να αναφερθούμε στα ονόματά τους. 

Το σχέδιο... παρέμβασης σήμερα στο Mega ήταν οργανωμένο. Από τον "τσάρο" για να διασώσει ότι μπορεί. Δύσκολο πλέον. 

Θα έχει την τύχη του Αλογοσκούφη που την επομένη της απομάκρυνσής του αυτοί που τον στήριζαν έκαναν πως δεν τον ήξεραν. Το γνωστό έργο δηλαδή...

3)

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ

Από Τρίτη πηγαίνει η επανένερξη της εκπομπής του Γιώργου Αυτιά. Και αυτό γιατί μέχρι σήμερα δεν είχαν μπει τα χρήματα στους λογαριασμούς των εργαζομένων. 



Εάν όλα πάνε καλά ο γνωστός δημοσιογράφος θα αρχίσει την Τρίτη τα ξημερώματα. 


Υπό την προϋπόθεση ότι τη Δευτέρα θα έχουν τακτοποιηθεί οι εκκρεμότητες με τις οποίες έχουν συμφωνήσει οι εργαζόμενοι στο Alter...


Πηγή: Fimotro