Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Πάτρα: Κλειδώθηκε αλλά τον έσωσε... το facebook!

Κλειδώθηκε για ώρες μέσα στην κρεβατοκάμαρά του και τον έσωσε το... facebook! 

Ο λόγος για ένα απίστευτο κι όμως αληθινό περιστατικό που αφορά στην περιπέτεια που έζησε την περασμένη Τρίτη το απόγευμα ένας νεαρός Πατρινός, ο οποίος βρέθηκε ...
εγκλωβισμένος μέσα στο ίδιο του το δωμάτιο!

Ο νεαρός ζει μόνος του σε διαμέρισμα του πέμπτου ορόφου πολυκατοικίας, στην περιοχή της Αγυιάς. Όλα λοιπόν συνέβησαν όταν αποφάσισε να επιδιορθώσει μια βλάβη που υπήρχε στην πόρτα της κρεβατοκάμαράς του, η οποία μάγκωνε και δεν έκλεινε καλά. Είχε μάλιστα μπει από μέσα (προς το δωμάτιο δηλαδή) και αυτό ήταν το μεγάλο λάθος του. Γιατί κάποια στιγμή έκλεισε την πόρτα και αυτή... δεν άνοιγε με τίποτα! Προσπάθησε μία, προσπάθησε δύο, αλλά η πόρτα παρέμενε κλειστή. Όσο κι αν τραβούσε ο νεαρός προσπαθώντας να την ανοίξει, δεν τα κατάφερνε με τίποτα. 

Τα λεπτά κυλούσαν και δεν ήξερε τι να κάνει. Με απλά λόγια, είχε εγκλωβιστεί μέσα στο ίδιο του το δωμάτιο και δεν υπήρχε κανένας απολύτως τρόπος διαφυγής. Και το χειρότερο ήταν ότι το κινητό του τηλέφωνο το είχε αφήσει στο σαλόνι, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η επικοινωνία του με τον... έξω κόσμο, προκειμένου να ειδοποιήσει κάποιον για να τον απεγκλωβίσει. Και εκτός αυτού, το δωμάτιο δεν είχε καν μπαλκόνι, τουλάχιστον για να ειδοποιούσε τους γείτονές του. 

Παρέμεινε στο χώρο για πολύ ώρα και δεν ήξερε πλέον τι άλλο να κάνει. Μέχρι που συνειδητοποίησε ότι μέσα σε όλη του την ατυχία μάλλον ήταν σε κάτι τυχερός: Στο ότι μέσα στην ντουλάπα του είχε την τσάντα του με το λαπ τοπ και το φλασάκι για το ασύρματο ίντερνετ! Και αυτό ήταν που κυριολεκτικά τον έσωσε.

Ευτυχώς... είχε φίλους στο Διαδίκτυο

Μπήκε αμέσως στο facebook, με σκοπό να ειδοποιήσει τον κολλητό του ο οποίος είχε κλειδί του διαμερίσματος για ώρα ανάγκης. Ο φίλος του δεν ήταν συνδεδεμένος κι έτσι ο νεαρός ειδοποίησε ένα τρίτο πρόσωπο. Του έδωσε το νούμερο του κινητού του φίλου του και του ζήτησε να τον ειδοποιήσει.

 Όταν μάλιστα εκείνος το έκανε, ο «κολλητός» νόμιζε πως επρόκειτο για φάρσα. Εφόσον, όμως, πείστηκε για το αληθές του περιστατικού, έφυγε από την επιχείρησή του, πήγε στο δικό του σπίτι για να πάρει τα κλειδιά του διαμερίσματος και μετά από μία περίπου ώρα έσωζε το φίλο του. Ο οποίος, φυσικά, θα θυμάται την περιπέτειά του σε όλη του τη ζωή...

Πηγή: Dete.gr