Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Αποχώρησε το φαβορί - Η Ελεονώρα Μελέτη εκτός Dancing! Δείτε τα βίντεο!

Μία αποχώρηση έκπληξη για το Dancing with the stars 2, ίσως η μεγαλύτερη από την έναρξη του χορευτικού σόου.

Τα δύο φαβορί η Ελεονώρα Μελέτη και η Νάντια Μπουλέ κονταροχτυπήθηκαν στις δύο τελευτείες θέσεις! 



Και τελικά η Ελεονώρα που την προηγούμενη Κυριακή είχε κερδίσει το απόλυτο άριστα με ...
τέσσερα 10άρια, αποχώρησε από το παιχνίδι.




Η Ελεονώρα Μελέτη είπε ότι σαν άνθρωπος με διαίσθηση "ήταν σχεδόν σίγουρη ότι θα έφευγε" ενώ η Ζέτα Μακρυπούλια δήλωσε απερίφραστα ότι "τα χει χαμένα"!

Και τελικά παρά τις αντίθετες προβλέψεις ίσως ο τελικός να μην είναι...γυναικεία υπόθεση όπως είχε πει πριν από λίγες μέρες ο Αργύρης Αγγέλου.

Η μπούκλα του Τρύφωνα


Με "σφηγκοφωλιά" στο μαλλί χόρεψε ο Τρύφωνας Σαμαράς. Ενα μάμπο υπό τους ήχους του τραγουδιού...The time of my life και η αλήθεια είναι ότι εμείς τουλάχιστον δεν καταφέραμε να δούμε...τον Πάτρικ Σουέζι στη χορογραφία! Το αμάνικο δερμάτινο τζάκετ, τα γάντια και ...η μπούκλα στο μαλλί μάλλον αποσυντόνισαν ακόμα περισσότερο...το χορευτή-φωτιά.



Και το Dirty Dancing made in Greece by Τρύφωνας έκανε για μία ακόμα φορά τη διαφορά.

Και μπορεί ο Γιάννης Λάτσιος να του είχε πει στο παρελθόν ότι "χορεύει σαν να πατάει σταφύλια" όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Τρύφωνας Σαμαράς όμως αυτή τη φορά κατάφερε να κερδίσει τέσσερα οκτάρια!

Ιδιαίτερα σέξι και γρήγορη ήταν η σάμπα της Αγγελικής Ηλιάδη που κέρδισε δύο 10άρια. Ευρωπαικό τάγκο για τον Κώστα Μαρτάκη που βρέθηκε πολύ κοντά στην αποχώρηση την προηγούμενη εβδομάδα. Ερωτική ρούμπα για την Νάντια Μπουλέ που κατάφερε να αποσπάσει 10αρι από τον Γιάννη Λάτσιο και το Φωκά Ευαγγελινό. Ενα τρομερά γρήγορο quick step για τον Αργύρη Αγγέλου και η επιβράβευση ήρθε με δύο 10αρια. Καυτή ρούμπα για την Ελεονώρα Μελέτη που παρά το γεγονός ότι την προηγούμενη Κυριακή κέρδισε το απόλυτο άριστα με 40 βαθμούς, αυτή τη φορά όμως μάλλον απογοήτευσε τους κριτές.

Τα έξι ζευγάρια είχαν μία επιπλέον δοκιμασία, ομαδική αυτή τη φορά. Η Νάντια Μπουλέ, η Αγγελική Ηλιάδη και ο Κώστας Μαρτάκης διαγωνίσθηκαν μαζί ενώ η Ελεονώρα Μελέτη, ο Αργύρης Αγγέλου και ο Τρύφωνας Σαμαράς σχημάτισαν τη δεύτερη ομάδα.

Cha Cha Challenge ονομάστηκε η δοκιμασία και η πρώτη ομάδα πήρε 38 βαθμούς ενώ η δεύτερη ομάδα απέσπασε 36 βαθμούς. Highlight της δοκιμασίας...η "κοτσιδιά" που έφαγε ο Τρύφωνας από την παρτενέρ του...με αποτέλεσμα να χάσει τα βήματα, Χολυγουντιανή ήταν η εμφάνιση της Ευγενίας Μανωλίδου και όπως χαρακτηριστικά είπε ο Γιάννης Λάτσιος "η Ευγενία μας λείπει και αυτό φάνηκε σήμερα"!



Η Ζέτα Μακρυπούλια για μία ακόμα φορά ήταν εντυπωσιακή μ ένα σούπερ καυτό κόκκινο μίνι στράπλες φόρεμα και υποδέχθηκε με χαμόγελο τη Μιμή Ντενίση και την κόρη της Μαριτίνα που ήταν στο κοινό και η οποία και αποκάλυψε ότι "της είχε γίνει πρόταση από το Dancing αλλά δεν την αποδέχθηκε".






ΤΗΣ ΕΛΕΑΝΝΑΣ ΤΡΥΦΙΔΟΥ

Πηγή: Real.gr