Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Παραίτηση - βόμβα από το ''Dancing with the stars'': Ποιός αποχωρεί;

Λίγες εβδομάδες πριν από το φινάλε του ''Dancing with the stars'' μία παραίτηση - βόμβα έρχεται να αναστατώσει κανάλι και διαγωνιζόμενους! 

Η Έμιλυ Ματθαιακάκη, η παρτενέρ του Αργύρη Αγγέλου, ανακοίνωσε στον Ant1 την αποχώρησή της από το show επικαλούμενη προσωπικούς και οικονομικούς λόγους.

Τι ακριβώς συνέβη; Προκειμένου το Dancing να ρίξει αυλαία στις 12 Ιουνίου, τα live που θα βγουν στον αέρα θα είναι περισσότερα από τα προγραμματισμένα σε μικρότετο χρονικό διάστημα. Έτσι εκτός από διπλές χορογραφίες από τα ζευγάρια, θα υπάρξει κι ένα έκτακτο live την Πέμπτη, 2 Ιουνίου.

Στο ραντεβού της με τον Διευθυντή Προγράμματος του Ant1, Γιάννη Λάτσιο, η Έμιλυ επικαλέστηκε ότι ο επιπλέον φόρτος εργασίας και το έκτακτο live την αναγκάζουν να χάσει μαθήματα τα οποία πληρώνεται. Ως εκ τούτου ζήτησε από το κανάλι να πληρωθεί επιπλέον αυτές τις ώρες.

Ο Γιάννης Λάτσιος από την πλευρά του, και σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, αρνήθηκε, αφού αυτές οι αλλαγές είχαν ανακοινωθεί στους συμμετέχοντες του παιχνιδιού εδώ και καιρού και θα μπορούσε η Έμιλυ να τροποποιήσει το πρόγραμμά της.

Έτσι, η Έμιλυ δήλωσε παραίτηση αφήνοντας στα κρύα του λουτρού τον Αργύρη Αγγέλου, που παρακολουθεί εμβρόντητος τις εξελίξεις. Από φαβορί βλέπει τον εαυτό να μπαίνει σε μία μεγάλη περιπέτεια...

Πιθανότερη αντικαταστάτρια της Έμιλυς θα είναι η παρτενέρ του Νάσου Γαλακτερού, Άννα Πολύζου. Αλλά όσοι έχουν μία σχέση με το αντικείμενο, γνωρίζουν πολύ καλά τι σημαίνει στο παρά πέντε του τελικού να ξεκινάς πρόβες με νέα παρτενέρ!


Πηγή: Nooz.gr