Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Αποχώρησε η Μαρία Τσουρή από το "Dancing with the stars"! Ο πρίγκιπας Τρύφωνας και... οι δραμαμίνες - Δείτε το βίντεο!

"Τρύφωνας... Τρύφωνας... Τρύφωνας"
Το σύνθημα δονούσε την ατμόσφαιρα στο πλατό, οι επευφημίες του κοινού δημιουργούσαν κλίμα γηπέδου και ο απόλυτος σταρ του Dancing with the stars 2 έκανε για μία ακόμα φορά το...
θαύμα του. 


Οχι το χορευτικό, όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο, αλλά το επικοινωνιακό που είναι προφανές ότι στο συγκεκριμένο σόου παίζει πρωταρχικό ρόλο.

Το "πριγκιπικό" ζευγάρι του Dancing, όπως αυτοαποκαλείται ο Τρύφωνας και η παρτενέρ του, χορεψε ένας βάλς "που προσπάθησε να μη του βγει το χοροπηδηχτό"- και μάλλον τα κατάφερε. Ενώ αποκάλυψε ότι πριν το live ήπιε και μερικές δραμαμίνες γιατί ζαλιζόταν από τις πολλές στροφές!

Αυτή τη φορά, σαν άλλος πρίγκιπας Γουίλιαμ, με το απαραίτητο ύφος ο Τρύφωνας κέρδισε το πιο θερμό χειροκρότημα αλλά και για πρώτη φορά τα καλά λόγια των κριτών. Ακόμα και ο Γιάννης Λάτσιος του είπε "μπράβο" και το κοινό άρχισε να παραληρεί.

Οσο για τη βαθμολογία, τα οκτάρια έπεφταν σαν το χαλάζι κι ένα φαβορί βρίσκεται ανάμεσα μας.






Πρωτομαγιάτικο... Dancing

Μπορεί ο Μάιος να απογοήτευσε με τη βροχερή πρώτη του εμφάνιση, όμως, η ανοιξιάτικη διάθεση στο έκτο live του Dancing with the stars 2, αποζημιώνει όλους όσοι το παρακολουθούν.
 
Πρωτομαγιά και η Ζέτα Μακρυπούλια εντυπωσίασε για μία ακόμα φορά με την εμφάνιση της που σίγουρα θα συζητηθεί ποικιλοτρόπως. Στα χρώματα του χρυσού με μία ολόσωμη φόρμα στολισμένη με κρύσταλλα σβαρόφσκι -που η αλήθεια είναι ότι παρέπεμπε ολίγον στη θρυλική Μπαρμπαρέλα - μ' ένα κομμάτι ύφασμα που κάλυπτε τη δεξιά της πλευρά και με κοτσιδάκια στα μαλλιά, η Ζέτα Μακρυπούλια είχε και καλύτερες εμφανίσεις -τουλάχιστον κατά τη γνώμη μας.






Τα υπονοούμενα, ως ειθίσται, μεταξύ Ζέτας Μακρυπούλια και Γιάννη Λάτσιου έδωσαν και πήραν με την παρουσιάστρια να κάνει παράπονα στον κριτή του σόου, γιατί δεν της έφερε λουλούδια... για την ημέρα.

Οσο για το χορό, σάμπα θα χορέψουν τα κορίτσια και βαλς τα αγόρια.

Η σέξι Αγγελική και το προσωπικό πρόβλημα της Ελεονωρας
Η πιο σέξι παρουσία του σόου ήταν σίγουρα η Αγγελική Ηλιάδη. Με μία μικροσκοπική φούστα και ένα μπουστάκι που άφηνε ελάχιστα στη φαντασία, η τραγουδίστρια σίγουρα κέρδισε τις εντυπώσεις του αντρικού κοινού και μία εξαιρετική βαθμολογία.

Τα καλύτερα λόγια για την εμφάνιση του κέρδισε ο Κώστας Μαρτάκης μαζί με τέσσερα 9αρια από την κριτική επιτροπή.

Προβλήματα στις πρόβες είχε η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία αποκάλυψε ότι η εβδομάδα που πέρασε ήταν ιδιαίτερα δύσκολη για εκείνη "λόγω ενός προσωπικού της προβλήματος". 

Γιάννης Λάτσιος και Φωκάς Ευαγγελινός διαφώνησαν, καθώς ο πρώτος θεώρησε ότι "δεν ήταν η καλύτερη της εμφάνιση" ενώ για τον δεύτερο, ήταν μία εξαιρετική χορογραφία άψογα εκτελεσμένη.






Αποχώρησε η Μαρία Τσουρή από το Dancing

To outsider τελικά κατάφερε να γίνει insider και αυτή την Κυριακή! Ο Γιώργος Γερολυμάτος είναι προφανές ότι έχει το δικό του κοινό και για ένα ακόμα live παρέμεινε στο σόου. Η Μαρία Τσουρή ήταν αυτή που πήρε τη χαμηλότερη βαθμολογία και τελικά αποχώρησε από το Dancing with the stars.

Ο Αργυρής Αγγέλου και η παρτενέρ του Έμιλυ κέρδισαν διθυραμβική κριτική, αλλά και το πρώτο 10άρι στο Dancing with the stars 2 από την Έρρικα Πρεζεράκου και σκαρφάλωσαν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Με την παραδοσιακή στολή saba που φορούν οι βραζιλιάνες χορεύτριες η Νατασα Καλογρίδη μετέφερε κοινό και κριτές στο Ρίο ντε Τζανέιρο.





Πηγή: Real.gr
Share