Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Πάτρα: Bon viveur ο gay επιστήμονας!

Νέα στοιχεία για την υπόθεση του επιστήμονα που τσακώθηκε με τον εστιάτορα όταν δεν ανταποκρίθηκε στις... «ροζ» απαιτήσεις του φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα ο «Κόσμος».


 Να υπενθυμίσουμε πως ο συγκεκριμένος επιστήμονας διοργάνωνε εκδηλώσεις στο εστιατόριο και όταν ο ιδιοκτήτης δεν...
ενέδωσε, διέκοψε κάθε σχέση μαζί του, ενώ φρόντισε να τον «διαβάλλει» αμφισβητώντας σε διάφορες συζητήσεις, ακόμη και την ποιότητα των εδεσμάτων.


Όπως μας κατήγγειλαν, ο επιστήμονας έτρωγε κι έπινε... άπειρα βράδια στο συγκεκριμένο κατάστημα. Πάντα έδινε ξεχωριστή παραγγελία και απαιτούσε το μαγαζί... για πάρτη του όπως και συγκεκριμένο τραπέζι. Τα εδέσματα ήταν πάντα φρέσκα και ακριβά, άλλωστε στο εν λόγω κατάστημα και μακαρονάδα να παραγγείλει κάποιος, μαγειρεύεται επιτόπου. 

Ο επιστήμονας είναι και bon viveur και όπως μας είπαν οι συνδαιτυμόνες του, ήταν τόσο απαιτητικός που δεν συγχωρούσε εκδήλωση χωρίς πλούσιο σκηνικό!

Έλεγε μάλιστα πως «το χρήμα φέρνει την καλή παράσταση, αλλιώς... αποτυχία»! Σύμφωνα με τους ίδιους, «πως είναι δυνατόν να απολαμβάνει επί μήνες τα εδέσματα και από την άλλη να κατηγορεί τον εστιάτορα για... κατεψυγμένα»; 
Κατά συνέπεια... άλλο λάκκο είχε η φάβα!

Από την πλευρά του ο επιστήμονας ετοιμαζόταν να συντάξει μέχρι και επιστολή για το συγκεκριμένο εστιατόριο (προφανώς δυσφημιστική) αλλά προφανώς λόγω της δημοσιότητας που πήρε το θέμα... άλλαξε γνώμη.





Πηγή: Dete.gr
Share