Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Σάκης Ρουβάς: Από την Κύπρο με αγάπη - Δείτε τις φωτογραφίες!

Η Trident Senses, η αγαπημένη τσίκλα των καταναλωτών, παρουσίασε μία νέα πρωτοποριακή ενέργεια για την Trident διεθνώς: τη νέα συλλεκτική συσκευασία Trident Senses με την υπογραφή του κορυφαίου Έλληνα star Σάκη Ρουβά


Η συγκεκριμένη ενέργεια αποτελεί ένα καινοτόμο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με έμπρακτη προσφορά για τα ...
παιδιά που έχουν ανάγκη, μέσα από την ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», χωρίς πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση του καταναλωτή.


 Η επίσημη παρουσίαση της νέας ενέργειας και συσκευασίας Trident Senses πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Απριλίου 2011, στο Ολυμπιακό Μέγαρο στην Κύπρο, με την παρουσία του Αγγελιοφόρου του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑΣ», Σάκη Ρουβά.



μοναδικές παιδικές αναμνήσεις και ξεχωρίζει για την premium συσκευασία της. Η Trident Senses με την υπογραφή του Σάκη Ρουβά θα διατίθεται στην ίδια τιμή με τις ήδη υπάρχουσες αγαπημένες γεύσεις Trident Senses στην Ελλάδα και την Κύπρο και αναμένεται να κατακτήσει τους καταναλωτές.
Ο κύριος Άλκης Χατζηκυριάκος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Εταιριών Φρου Φρου και επίσημος Αντιπρόσωπος της Trident στην Κύπρο, υποδέχθηκε τους παρευρισκόμενους με ένα σύντομο χαιρετισμό, προλογίζοντας τη Συνέντευξη Τύπου.
Το βήμα διαδέχθηκε ο κύριος Λευτέρης Χαλουλάκος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Kraft Foods Hellas Α.Ε., ο οποίος ιδιαίτερα ενθουσιασμένος με την ανταπόκριση της ενέργειας και στην Κύπρο, αναφέρθηκε στην ισχυρή συνεργασία της Trident Senses και του Σάκη Ρουβά, η οποία από το 2008 εξελίσσεται διαρκώς με πρωτοποριακές ενέργειες και εντυπωσιακή απήχηση στο κοινό.
 Η νέα αυτή δράση, που αποτελεί τη νέα κορύφωση της συνεργασίας τους, πραγματοποιήθηκε με όραμα την ουσιαστική στήριξη των παιδιών σε ανάγκη. Κινητήριος δύναμη στην ενέργεια αυτή αποτέλεσε, από τη μία πλευρά, η δέσμευση του Σάκη Ρουβά ως Αγγελιοφόρου της «ΕΛΠΙΔΑΣ» να προσφέρει έμπρακτα στους σκοπούς του Συλλόγου, και από την άλλη, η συνεπής και διαχρονικά υπεύθυνη στάση της Kraft Foods Hellas που οδήγησε στην απόφασή της να διαθέσει μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις της νέας τσίκλας Trident, στο Σύλλογο Φίλων παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» που προσφέρει μεγαλειώδες, έμπρακτο έργο στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

PAN_280411_TRIDENT__0

Η Συνέντευξη Τύπου κορυφώθηκε όταν ο Σάκης Ρουβάς αποκάλυψε και υπέγραψε τη νέα συσκευασία, δηλώνοντας υπερήφανος για τη συμμετοχή του στη δημιουργία της συλλεκτικής Trident Senses, ενώ δεσμεύτηκε πως θα συνεχίσει να υποστηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τους σκοπούς του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ»
Ο ίδιος ζήτησε τη δυναμική συμμετοχή όλων για τη μεγιστοποίηση αυτής της μοναδικής εκστρατείας προσφοράς και αγάπης με στόχο τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου για τα παιδιά! 
IMG_6553
IMG_6558
IMG_6559
IMG_6564
IMG_6565
IMG_6568
IMG_6573
IMG_6575



Πηγή: Panoramapress.gr
Share