Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Νάξος: Ολοκληρώνονται τα τηλεοπτικά γυρίσματα στη Νάξο για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη - Δείτε φωτογραφίες!

Ολοκληρώνονται σήμερα, Κυριακή μεσημέρι, τα τηλεοπτικά γυρίσματα στη Νάξο με διάφορες θεματικές ενότητες, που θα προβληθούν κατά τη διάρκεια της προβολής της εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού Alpha "Καφές με την Ελένη" με την Ελένη Μενεγάκη από τη Νάξο, το διάστημα από 19 έως 24 Ιουνίου.

 Το τηλεοπτικό συνεργείο, έχει ήδη προχωρήσει σε εγγραφές στην κεντρική και ορεινή Νάξο, στα παράλια του νησιού, σε καταστήματα παραδοσιακών προϊόντων, στο τυροκομείο της ...
Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, για τη μουσικοχορευτική παράδοση στον Κινίδαρο. 

Την Κυριακή τα γυρίσματα ολοκληρώνονται στην Πορτάρα, στην Παλιά Αγορά και με γαστρονομία από το σεφ Δημήτρη Παπαδόπουό. Οι θεματικές που θα προβληθούν στην εκπομπή, εκτός από τα αξιοθέατα, είναι η παράδοση, τοπική γαστρονομία, τοπικά προϊόντα, τουρισμός, αγροτική οικονομία κ.ά.

Σημειώνεται, ότι η εκπομπή θα προβληθεί από τη Νάξο μετά από προσπάθεια των επαγγελματικών φορέων της Νάξου, που θα συνεισφέρουν και στη φιλοξενία της παραγωγής, που απαρτίζετει από 60 περίπου άτομα.

Στόχος είναι η εκπομπή να βγαίνει ζωντανά από την παραλιακή ζώνη της Χώρας Νάξου, ώστε να φαίνεται η Πορτάρα, το σύμβολο της Νάξου. Έχουν επιλεγεί δυο εναλλακτικά σημεία, ένα στο λαιμό προς την Πορτάρα και ένα στην αντίθετη ακριβώς πλευρά της παραλίας. 

Η τελική επιλογή εξαρτάται από τον καιρό. Σε περίπτωση που ο καιρός είναι έντονος, υπάρχει και τρίτη εναλλακτική λύση που είναι ξενοδοχείο στη Στελίδα.

Σκηνές από τις λήψεις του τηλεοπτικού συνεργείου

(Η συλλογή της φημισμένης πατάτας Νάξου)


(Η τοπική γαστρονομία)


(Μια ιδιαίτερη συνταγή θα παρουσιάσει ο σεφ Δημήτρης Παπαδόπουλος)



(Νησί και φρέσκα ψάρια και η περίφημη γούνα από το Γιώργο Κιουλαφή)


(Λήψη με φόντο το Αιγαίο)

Πηγή: naxos-news.gr