Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Υπάρχει... φράχτης με σουτιέν; Που; Η απάντηση εδώ - Δείτε φωτογραφίες!


Σε τι εξυπηρετεί ένας φράχτης; Ό,τι και να σκέφτεστε, αυτός ο φράχτης είναι το κάτι άλλο!
Καταρχήν, βρίσκεται στη Νέα Ζηλανδία, στο Central Otago και όλα ξεκίνησαν κάπου ανάμεσα στα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά του 1999. Τότε, στο συγκεκριμένο φράχτη βρέθηκαν κρεμασμένατέσσερα σουτιένΠοια και γιατί τα κρέμασε εκεί κανείς δεν έμαθε…
Το παράξενο αυτό γεγονός διαδόθηκε ταχύτατα και σε λίγες μέρες εμφανίστηκαν κρεμασμένα και άλλα σουτιέν!! Έως το Φεβρουάριο του 2000, σε λιγότερο από δύο μήνες, ήταν περισσότερα από 60.
Τότε όμως κάποιοι «ενοχθήθηκαν» από το «ακατάλληλο» θέαμα και τους αφαίρεσαν. Αυτό όμως φαίνεται πως έδωσε το έναυσμα για να γίνει κάτι παραπάνω από μόδα το κρέμασμα σουτιέν στο συγκεκριμένο φράχτη. Η δύναμη της αντίδρασης βλέπεται…
Ως τον επόμενο Οκτώβριο, τα σουτιέν είχαν γίνει 200 και ξανά κάποιοι τα μάζεψαν!!!! Ο φράχτης είχε γίνει στο μεταξύ σχεδόν τουριστική ατραξιόν (τι άλλο να δεις εκεί, τα πρόβατα πίσω απ’ το φράχτη;;;) και όταν τα media δημοσιοποίησαν το θέμα, τα σουτιέν «ξεκουμπώνονταν» και κρεμιούνταν βροχή!!!
Οι ντροπαλοί όμως της περιοχής το 2006 ξαναχτύπησαν, λέγοντας πως τα σουτιέν αποσπούν την προσοχή των οδηγών και αφαίρεσαν πάνω από 1700 από αυτά. Ο κόσμος όμως δεν σταμάτησε να έρχεται και να κρεμά σουτιέν!!! Αυτή τη στιγμή και μετά από μια προσπάθεια να γραφτεί ο φράχτης στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, ο επίμαχος φράχτης έχει 100.000 σουτιέν, όλων των μεγεθών, όλων των ειδών!!!
 Πηγή: http://tosokaki.blogspot.com  ,http://kokoraki.blogspot.com/
Share