Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Λούκας Γιώρκας: Το άγχος μία ημέρα πριν τον ημιτελικό!


Η μεγάλη ώρα του ημιτελικού της Eurovision για τη χώρα μας πλησιάζει, αφού την Τρίτη ο Λούκας Γιώρκας και ο Stereo Mike θα ανέβουν στην σκηνή που στήνεται στο Ντίσελντορφ για να διεκδικήσουν μια θέση στον τελικό του Ευρωπαϊκού διαγωνισμού.

Το βράδυ της Κυριακής έγινε το Ελληνοκυπριακό πάρτυ που διοργάνωσε ο OGAE της Ελλάδας με τον OGAE της Κύπρου και σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star στέφθηκε με ...
απόλυτη επιτυχία.

 Οι ξένες αποστολές που έδωσαν το "παρών" ήταν αυτές της Τουρκίας, της Αλβανίας, της Ρωσίας και της Γαλλίας, ενώ πλήθος κόσμου που ήθελε να παρευρεθεί δεν τα κατάφερε, αφού το κλαμπ στο οποίο έγινε το πάρτυ ήταν ασφυκτικά γεμάτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star και της “Πρωινής Μελέτης”, ο Λούκας Γιώρκας παρά το γεγονός ότι είναι πολύ δημοφιλής και έχει πολύ καλές σχέσεις με όλους τους συμμετέχοντες του διαγωνισμού, δήλωσε ιδιαίτερα αγχωμένος για την Τρίτη, αφού έχουμε μπει για τα καλά στην τελική ευθεία για τον ημιτελικό. 

Οι φήμες πάντως θέλουν τη νίκη του Διαγωνισμού να παίρνει κάποια από τις τέσσερις "Μεγάλες Χώρες" που περνούν κατευθείαν στον τελικό.





Πηγή: Yupi.gr
Share