Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Ηράκλειο Κρήτης: "Παράθυρο" αισιοδοξίας για τον ΟΦΗ - Πιθανή Παρέμβαση Α. Λοβέρδου στον Υπουργό Πολιτισμού Παύλο Γερουλάνο!

"Έπιασε τόπο", όπως όλα δείχνουν η συνάντηση που είχαν αργά το μεσημέρι της Πέμπτης, στο Ηράκλειο ο Υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ Νίκο Μαχλά, προκειμένου ο τελευταίος να τον ενημερώσει για την κατάφορη αδικία σε βάρος της Κρητικής ομάδας στο θέμα της αδειοδότησης. 

Οι πληροφορίες του ...
 Cretalive αναφέρουν ότι ήδη ο κ. Λοβέρδος, ο οποίος να σημειωθεί είναι από τους πλέον έγκριτους συνταγματολόγους της χώρας, επικοινώνησε τόσο με τον Υπουργό Πολιτισμού όσο και με τον ΓΓ Αθλητισμού , προκειμένου να τους επισημάνει ότι η απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Εφέσεων είναι "διάτρητη" !

Να σημειωθεί ότι εκτός από τις επισημάνσεις του Υπουργού Υγείας, άλλες πληροφορίες του CL αναφέρουν ότι υπάρχει και νομικό ζήτημα σε σχέση με μέλος της συγκεκριμένης επιτροπής, ο οποίος παράλληλα φέρεται να είναι και υπάλληλος της ΕΠΟ.

Οι τελευταίες εξελίξεις δημιουργούν αισιοδοξία στους παράγοντες του ΟΦΗ ότι θα υπάρξει θετική κατάληξη στο ζήτημα, που έχει ξεσηκώσει τους φίλους της Ομάδας, ωστόσο δεν αναμένεται να υπάρξει κάτι νεότερο πριν από την ερχόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες μας, το ζήτημα της αδικίας σε βάρος του ΟΦΗ έθεσαν σε επικοινωνία τους με τον Υφ. Πολιτισμού Γιώργο Νικητιάδη, τόσο ο ΓΓ Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, Αθ. Καρούντζος, όσο και ο Δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης.  

Πηγή: CretaLive.gr