Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Νύφη θέλησε να αυτοκτονήσει!!

Μία μέλλουσα νύφη στην κινέζικη επαρχία Jilin έζησε τραγικές στιγμές μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της, μετά από μία τετράχρονη σχέση, πριν το γάμο της.
Απογοητευμένη και προδομένη από το σύντροφό της η νεαρή κοπέλα αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της, πηδώντας στο κενό. 
Η απελπισμένη κοπέλα σκαρφάλωσε στο παράθυρο του έβδομου ορόφου συγκροτήματος κατοικιών στο οποίο ...
διέμενε φορώντας το νυφικό της.


 
Μέσα σε λίγα λεπτά μαζεύτηκαν εκατοντάδες περαστικοί που κοιτούσαν τρομοκρατημένοι το δράμα να ξεδιπλώνεται. Κάποιοι πιο θαρραλέοι κατόρθωσαν να της μιλήσουν, προσπαθώντας να την μεταπείσουν να μην πηδήξει. Η νύφη ήταν αμετανόητη και αποφασισμένη να ολοκληρώσει τα σχέδιά της.
Μάταια οι κάτοικοι των γύρω διαμερισμάτων κατέβαλαν τεράστιες προσπάθειες να την πλησιάσουν, όταν η κοπέλα μπροστά στα έντρομα μάτια τους πέφτει από το παράθυρο. Την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή ένας αξιωματικός της κοινότητας την πιάνει στον αέρα, χαρίζοντας της την σωτηρία. Η κοπέλα αιωρούνταν έξω από το παράθυρο και ο διασώστης πάλευε να την ανεβάσει πάλι επάνω, όταν ένας δεύτερος άνδρας από τον κάτω όροφο έσπρωξε τα πόδια της κοπέλας βοηθώντας καταλυτικά στη διάσωσή της.

 
Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης είχαν καταφθάσει στο σημείο και είχαν τοποθετήσει στο έδαφος μία μαλακή επιφάνεια προσγείωσης, στην περίπτωση που δεν κατάφερναν να βάλουν την τραγική κοπέλα πάλι μέσα.
 
Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς να έχει υποστεί σοβαρούς τραυματισμούς. Δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη, αν ο σύντροφός της τη χώρισε την ημέρα του γάμου τους ή κάποιες ημέρες νωρίτερα.

Πηγή: News247.gr