Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Καρατζαφέρης υπέρ Ισραήλ!

Όπως είναι γνωστό, ο πρόεδρος της Αμερικής έκανε προ ημερών δημόσιες δηλώσεις για το παλαιστινιακό πρόβλημα, ζητώντας ίδρυση παλαιστινιακού κράτους στα σύνορα πριν από τον πόλεμο του ’67 («των έξι ημερών»), προκαλώντας την μήνι των Ισραηλινών. Κανείς βέβαια δεν μπορεί να συμπεράνει με βεβαιότητα κατά πόσο ειλικρινείς ήταν οι δηλώσεις του Ομπάμα, ούτε αν υπάρχουν άλλες σκοπιμότητες σ’ αυτές.
Φυσικά, κανένα πολιτικό κόμμα στην υφήλιο δεν τοποθετήθηκε επί των δηλώσεων, εκτός ίσως από τα ισραηλινά κόμματα που σίγουρα θα τις ελεηνολόγησαν. Κανένα κόμμα στην υφήλιο; Μα τι λέτε; Εδώ υπάρχει το ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη, που δεν αφήνει τίποτα να…
πέσει κάτω. 
Με επίσημη λοιπόν ανακοίνωσή του, το μνημονιακό τηλεπτώμα παίρνει ξεκάθαρη θέση υπέρ του Ισραήλ και των πιο ακραίων σιωνιστικών κύκλων (φυσικά!), χαρακτηρίζοντας την αμερικανική παρέμβαση «άκομψη κίνηση».
Μάλιστα, «άκομψη κίνηση» η ίδρυση ενός κράτους για έναν κατατρεγμένο λαό χωρίς πατρίδα! Προφανώς «άκομψες κινήσεις» είναι και τα εκατοντάδες ψηφίσματα του ΟΗΕ και όλες οι παρεμβάσεις υπέρ του δίκαιου αγώνα των Παλαιστινίων. Αυτός είναι ο «υπερπατριώτης» Καρατζαφέρης και το φιλοσιωνιστικό τηλεκόμμα του:
«Ο ΛΑ.Ο.Σ ΓΙΑ ΤHN KONTΡΑ ΗΠΑ-ΙΣΡΑΗΛ: Από το Γραφείο Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: Οι άκομψες κινήσεις των Αμερικανών στις μουσουλμανικές χώρες της Βόρειας Αφρικής και της Μέσης Ανατολής αγγίζουν πλέον και το Ισραήλ. Το “πάρτι” ανοίγει και αναμένεται σκληρό “ροκ”.»

(ΥΓ): Οι «ναζισταί» του Καρατζαφέρη, τι λένε επ’ αυτού άραγε;