Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Ντομινίκ Στρος Καν: "Έχω άλλοθι" - Δείτε το βίντεο!

Αποδείξεις ότι ο Ντομινίκ Στρος Καν γευμάτιζε με την κόρη του σε εστιατόριο, την ώρα που φέρεται να επιτέθηκε σεξουαλικά σε καμαριέρα, θα παρουσιάσουν οι δικηγόροι του επικεφαλής του ΔΝΤ, ώστε να παρουσιάσουν το άλλοθι του.


Όπως μετέδωσε και ο ...
γαλλικός ραδιοφωνικός σταθμός RMC, οι δικηγόροι του Στρος Καν εντόπισαν όλες τις κινήσεις του πελάτη τους και διαπίστωσαν ότι έφυγε από το ξενοδοχείο το μεσημέρι, αφού πλήρωσε τους λογαριασμούς του και παρέδωσε το κλειδί του.

Στη συνέχεια πήγε να γευματίσει με την κόρη του και πήρε ταξί για το αεροδρόμιο.

Δηλαδή, την ώρα που υποστηρίζει η καμαριέρα ότι της επιτέθηκε ο επικεφαλής του ΔΝΤ, αυτός είχε ήδη φύγει από το ξενοδοχείο του.

Οι δικηγόροι ισχυρίζονται πως έχουν υλικές αποδείξεις καθώς και αυτόπτες μάρτυρες, για να υποστηρίξουν το άλλοθι του πελάτη τους.


Περαιτέρω, σύμφωνα με έναν από τους δικηγόρους του, ο Στρος-Καν σκοπεύει να "υπερασπιστεί σθεναρά" τον εαυτό του από τις κατηγορίες αυτές, που έχουν προκαλέσει πολιτικό σοκ στη Γαλλία.

Απαντώντας σε ερωτήσεις του Γαλλικού Πρακτορείου, ο όμιλος Accor αρνήθηκε να διευκρινίσει αν ο επικεφαλής του ΔΝΤ είναι τακτικός πελάτης του ξενοδοχείου αυτού ούτε το χρονικό διάστημα της διαμονής του.

"Δεν δίνουμε πληροφορίες για τους πελάτες μας", υπογράμμισε ο όμιλος.

Η διάταξη της σουίτας 2806, στην οποία έμενε ο Στρος-Καν"δεν είναι πολύ πρακτική" και ενδεχομένως εξηγεί "ότι δεν μπορεί κανείς να ακούσει αμέσως μια υπάλληλο που μπαίνει στο δωμάτιο", δήλωσε από την πλευρά του στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Πολ Ντιμπρίλ, συνιδρυτής του ομίλου Accor.


Πηγή: Cosmo.gr