Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Ρόδος - Κοσκινού: Τον κυνήγησε ο άντρας της και έπεσε σε χαράδρα - Δείτε το βίντεο!

Σε χαράδρα 15 μέτρων έπεσε -αργά το απόγευμα του Σαββάτου- ένας 27χρονος Ροδίτης, στην προσπάθεια του να διαφύγει από τον άντρα μιας γυναίκας που την παρενοχλούσε.

Η υπόθεση σύμφωνα με τις μαρτυρίες ξεκίνησε ως εξής:
Αργά το απόγευμα του Σαββάτου ο 27χρονος
«έκοβε» βόλτες γύρω από την μονοκατοικία του ζευγαριού που βρίσκετε σε οικόπεδο 5,5 στρεμμάτων στα Κοσκινού.

Κάποια στιγμή η γυναίκα τον αντιλήφθηκε και ...
από την βεράντα του πρώτου ορόφου τον προέτρεψε να φύγει. Αυτός παρέμεινε και μάλιστα άρχισε να την βρίζει…, τότε εκείνη τον προειδοποίησε ότι, αν δεν φύγει αμέσως θα καλέσει  την αστυνομία.
 Ο 27χρονος της απάντησε, "κάλεσε όποιον θέλεις.."

Το περιστατικό κράτησε δέκα λεπτά περίπου, μέχρι που εμφανίστηκε ξαφνικά το αυτοκίνητο του συζύγου της.
Μόλις το αντιλήφθηκε ο 27χρονος κρύφτηκε πίσω από έναν θάμνο. Η γυναίκα όμως που τον έβλεπε από τον πρώτο όροφο ενημέρωσε τον άνδρα της και τον προέτρεψε να τον πιάσει γιατί είχε ήδη καλέσει και την αστυνομία.

Όταν ο νεαρός άκουσε ότι έχει κληθεί περιπολικό της αστυνομίας σηκώθηκε και έτρεξε προς την έξοδο του οικοπέδου.

Ο σύζυγος τον κυνήγησε για λίγα μέτρα αλλά δεν πρόλαβε να τον πιάσει αφού ο νεαρός άντρας, μη γνωρίζοντας καλά τον περιβάλλοντα χώρο, στην προσπάθεια του να ξεφύγει, έπεσε δε απότομη χαράδρα βάθους 15 μέτρων που βρίσκετε κοντά στο οικόπεδο του ζευγαριού.

Το ζευγάρι ενημέρωσε αμέσως την αστυνομία και κλήθηκε πάραυτα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική. Στο σημείο έσπευσε και  κλιμάκιο της εγκληματολογικής υπηρεσίας καθώς και άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ.

Χρειάστηκε μία ώρα για να ανασύρουν τον 27χρονο από τη χαράδρα, οι άνδρες των δύο πυροσβεστικών οχημάτων και αφού τα κατάφεραν, ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρόδου με διάφορα κατάγματα στο σώμα του.

Δείτε Video από την επιχείρηση διάσωσης του 27χρονου


Πηγή: ifmedia 

Share