Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Αθήνα: Δεν πτοήθηκαν χθές οι "Αγανακτισμένοι" Έλλληνες - Δείτε τα βίντεο!

Οι Έλληνες Αγανακτισμένοι βρέθηκαν χθές για δεύτερη μέρα στο Σύνταγμα, ενώ αψήφησαν και τη δυνατή βροχή αλλά και το κρύο, για να καταφέρουν να στείλουν το δικό τους μήνυμα για την κρίση που βιώνει η χώρα μας.


Με ομπρέλες και αδιάβροχα, περισσότεροι από 8.000 διαδηλωτές φώναξαν συνθήματα με το κλέφτες, κλέφτες να είναι το ...
επικρατέστερο.

Υπογράμμισαν ότιθα είναι κάθε μέρα εδώ”, να διαμαρτύρονται για την δεινή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας.

Οι παρευρισκόμενοι δεν πτοήθηκαν από τη βροχή, ενώ ένας άντρας τόνισε πως μια ζωή είναι στους δρόμους και στις διαδηλώσεις και παλεύει για μια Ελλάδα ανεξάρτητη και δημοκρατική.


Να σημειωθεί ότι αριθμητικά, οι παρευρισκόμενοι ήταν λιγότεροι από χτες αλλά είναι άκρως ενθαρρυντικό το γεγονός πως κάμποσοι πολίτες ξεκίνησαν να κατεβαίνουν πιο αργά, από τις οκτώ και μετά, αλλά η γενικότερη προσέλευση δεν σταμάτησε ποτέ.



πολίτες στο σύνταγμα by News247



"Τίποτα, τίποτα δεν μας σταματά, την τρόικα θα διώξουμε με τον τσαμπουκά", "Ψωμί, παιδεία, ελευθερία",  είναι κάποια από τα συνθήματα που ακούστηκαν.



Πολίτης στο Σύνταγμα by News247



Ένας άλλος τόνισε ότι ούτε η βροχή ούτε το χιόνι δεν αποτελούν εμπόδια, καθώς και ότι η συγκεκριμένη συγκέντρωση είναι κάτι πρωτόγνωρο.



πολίτες στο σύνταγμα by News247



Πηγή: Cosmo.gr