Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Έκοψε το σεξουαλικό όργανο αυτού που παρενόχλησε την κόρη της!


Γυναίκα στο Κοτζάελι καβγάδισε με τον αγαπημένο της που είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά την κόρη της, και με μαχαίρι τον τραυμάτισε κόβοντας του το σεξουαλικό όργανο. 
Με βάση τις πληροφορίες ο παντρεμένος ...
Η.Ο. (38) είχε πιάσει και σπίτι στην 32 ετών νέα γυναίκα λέγοντας της πως θα χωρίσει. Έτσι η Ν.Β. μητέρα τριών παιδιών χώρισε από τον άντρα της και εγκαταστάθηκε στο σπίτι που της είχε νοικιάσει αυτός.
 Ο Η.Ο. ήρθε αργά το βράδυ και άρχισε να παρενοχλεί την κόρη που είχε η Ν.Β. από τον προηγούμενο γάμο. Μετά από αυτό άρχισε καβγάς ανάμεσα τους. Κατά τη διάρκεια του καβγά η Ν.Β. τον πλήγωσε στο πόδι με μαχαίρι.
Πληγωμένος ο Η.Ο. κλειδώθηκε στο μπάνιο, αφήνοντας έξω από αυτό την μάνα και την κόρη της. Παρά το ότι πέρασε ώρα και ο Η.Ο. δεν έβγαινε από το μπάνιο, η Ν.Β. μπόρεσε και μπήκε μέσα. Μη μπορώντας μάλιστα να συγκρατήσει την οργή της, έκοψε το σεξουαλικό όργανο του αγαπημένου της.
 Αυτός κάλεσε το 112, του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αλλά μόνο ώρες αργότερα βρέθηκε το σεξουαλικό όργανο. Το έβαλαν σε σακούλα και το μετέφεραν στο νοσοκομείο. Η Ν.Β. συνελήφθη από την αστυνομία, ενώ η κατάσταση του Η. Ο. παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση.



Πηγή: http://tourkikanea.gr
Share