Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος: "Οι ηγέτες φαίνονται στα δύσκολα...κι ο Σαμαράς το απέδειξε"!

Με αφορμή την συνάντηση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά με τον Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, εν όψει του "Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος",  ο Α' Επιλαχών Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, έκανε την πιο κάτω δήλωση:
 
"Στην πλέον κρίσιμη χρονική περίοδο για τη χώρα και παρά τις διαδόσεις των προηγουμένων ημερών περί αλλαγής στάσης του Αρχηγού της ΝΔ  -τάχα εξαιτίας πιέσεων από μεγαλοπαράγοντες του εσωτερικού και του ... εξωτερικού- ο Αντώνης Σαμαράς απέδειξε την πολιτική ωριμότητά του και ότι άξια κατέχει το "τιμόνι" της μεγάλης και ιστορικής Φιλελεύθερης παράταξης. 

Σταθερός και απόλυτος στη δέσμη μέτρων επανεκκίνησης της οικονομίας με αναπτυξιακό πρόσημο και κόντρα στην φοροεπιδρομή και στις συνεχείς περικοπές από τους αδυνάτους, είπε το μεγάλο και ξεκάθαρο "όχι" στο νέο μνημόνιο του ΠΑΣΟΚ, δεύτερο μεν, σε λάθος κατεύθυνση και πάντα  βλαπτικό για τη χώρα δε!

Οι Έλληνες κάθε μέρα που περνά,αντιλαμβάνονται πολύ καλά πλέον, πως όσο λυσσαλέα κι αν επιχείρησαν κάποιοι τους τελευταίους μήνες  να σύρουν τον Α.Σαμαρά σε συνενοχή και συγκυβέρνηση με το σημερινό αποτυχημένο κυβερνητικό σύστημα, όχι μόνο δεν τα κατάφεραν, αντιθέτως η πλειοψηφία των εμπλεκομένων στα τεκταινόμενα της περιόδου - ακόμα και στελέχη του ΠΑΣΟΚ- θεωρούν πια τον Πρόεδρο της ΝΔ ως την μόνη αξιόπιστη λύση, με καθαρή βραχυπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη στόχευση, εφαρμόσιμη συνταγή και ελπιδοφόρα κατάληξη, με ανάκτηση εθνικών προτερημάτων και απάλειψη ορισμένων βαρών από τους χαμηλοεισοδηματίες.

Οι πολίτες άκουσαν πολλά, υπέμειναν και θυσίασαν περισσότερα,αλλά δεν είδαν καμιά πρόβλεψη της - παραδομένης στο Δ.Ν.Τ και την Τρόικα - κυβέρνησης να πέφτει μέσα!

 Η Ευρώπη απηύδησε με την κυβερνητική απραξία μηνών και όλοι στρέφουν τώρα τα βλέμματά τους στον αξιόπιστο Α.Σαμαρά, που αφήνοντας πίσω του και μακρυά του τα "δεκανίκια" της λεγόμενης "γαλάζιας πολυκατοικίας" -τα οποία ψάχνουν μάλλον για υπουργική καρέκλα ή οτιδήποτε άλλο πολιτικά διασωστικό- πολύ σύντομα θα κληθεί να αναλάβει τις τύχες της δύσμοιρης Ελλάδας.

Η ΝΔ άλλωστε πάντα αναλάμβανε στα πολύ δύσκολα,προσφέροντας
"σωσίβιο" στην πατρίδα. Οι ηγέτες εξάλλου φαίνονται στα δύσκολα κι επίπονα και ο Αντώνης Σαμαράς- αν μη τι άλλο- το απέδειξε και θα το πράξει μετά βεβαιότητας και ως ο επόμενος  Πρωθυπουργός των Ελλήνων"!