Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

"Η Ζωή της Άλλης": Πόσο συγκλονιστικά τελειωνει για φέτος η σειρά; - Διαβάστε τις συνεντεύξεις της "Ελπίδας" (Ευδοκίας Ρουμελιώτη) καί "Ξένιας"(Αθηνάς Οικονομάκου)!

Ημερομηνία: 19/05/2011

Συνεντευξιαζόμενος: Ευδοκία Ρουμελιώτη, Αθηνά Οικονομάκου

Συντάκτης: Μαρία Μπακοπούλου 



Ευδοκία Ρουμελιώτη 


“Το φετινό φινάλε είναι συνταρακτικό''

Σαφώς πιο ξεκούραστη από την αρχή της χρονιάς και ήδη μέσα σε καινούρια πράγματα και δουλειές βρίσκουμε την Ευδοκία Ρουμελιώτη που μας δίνει μια γεύση από το φετινό φινάλε της σεζόν : “Μια λέξη θα πω : Το φετινό φινάλε είναι συνταρακτικό. Δεν θα το περιμένετε. Ο Δημήτρης Αρβανίτης, ο σκηνοθέτης μας, έχει βάλει όλη του τη μαεστρία και νομίζω ότι θα μείνουμε όλοι με ανοιχτό το στόμα.

Μας δίνει απάντηση σε κάποιες ιστορίες ή μας αφήνει με ακόμα περισότερες απορίες ;

Νομίζω ότι μας λύνει κάποια ερωτηματικά αλλά μας δελεάζει για την ερχόμενη σεζόν που προβλέπεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα. Δεν θα πω κάτι άλλο, απλά μόνο να το δείτε...Mας άφησε και εμάς με το στόμα ανοιχτό. 
Θα ήθελα να μου κάνεις έναν απολογισμό για την τηλεοπτική χρονιά που έφυγε....
Το σίγουρο είναι ότι ήταν μια σεζόν με πολλή κούραση γιατί τα γυρίσματα ήταν πάρα πολλά. Από την άλλη πλευρά ήταν και ένας χρόνος που για τον δικό μου το ρόλο είχε πολλές αλλαγές. Αν συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι ο δικός μου ρόλος ως Ελπίδα άλλαξε πάρα πολύ φέτος και έπρεπε να το πιάσω όλο από την αρχή, η αδρεναλίνη μου χτύπησε κόκκινο κυριολεκτικά. 

Νομίζω όμως ότι το αποτέλεσμα, η τόση πολλή ανταπόκριση από τον κόσμο ήταν κάτι που δεν είχε προηγούμενο, ειδικά σε τέτοιες εποχές. Αυτό από μόνο του σου δίνει το κουράγιο να συνεχίσεις. 

Το τελικό φινάλε, που θα δούμε τα Χριστούγεννα, θα δικαιώσει την Ελπίδα ;
Θα είναι ένα φινάλε που εμένα προσωπικά με ικανοποιεί πολύ. Πιστεύω ότι θα αποτελέσει κάθαρση για πολλούς ήρωες και θα δώσει απαντήσεις σε πολλά. Το έχουμε, ήδη, γυρίσει και θα το δούμε του χρόνου το Δεκέμβριο. 

Το καλοκαίρι που θα σε βρει ;
Οι μήνες που έρχονται είναι πολύ δυνατοί και ενδιαφέροντες για μένα καθώς έχω, ήδη, ξεκινήσει πρόβες για το ''Ημερολόγιο του Νιζίνσκι'' στο Ηρώδειο και σιγά σιγά θα αρχίσω πρόβες για το καινούριο μου έργο στο Εθνικό. Στο ενδιάμεσο ελπίζω να βρω λίγο χρόνο και για διακοπές. 


Αθηνά Οικονομάκου 


“Η Ξένια του χρόνου θα είναι στο επίκεντρο των εξελίξεων”
Ανάμεσα στις πρόβες για το καινούριο της θεατρικό έργο με τίτλο ''Οι απελπισμένοι'' και στην ανάγνωση του ρόλου της για τη νέα ταινία – στην οποία θα πρωταγωνιστεί εκτός απροόπτου-μαζί με αρκετούς από συντελεστές της ''Ζωής της άλλης'', η Αθηνά Οικονομάκου μιλά για την εμπειρία της στη σειρά : “Πέρασα πολύ ωραίες στιγμές σε αυτή τη δουλειά, έκανα πολλές φιλίες που θεωρώ ότι θα κρατήσουν για πάρα πολύ καιρό, ήταν ''σχολείο'' για μένα η ''Ζωή'' και λυπήθηκα όταν σταμάτησαν τα γυρίσματα. Είμαι πολύ χαρούμενη που το έζησα όλο αυτό, χωρίς εντάσεις, χωρίς τσακωμούς και βγήκα όσο το δυνατόν πιο αλώβητη.

Η Αθηνά πήρε πολλά λοιπόν από αυτή τη δουλειά...Η Ξένια ; Πέρασε δύσκολα αυτή τη χρονιά δεν μπορείς να πεις...
Νομίζω ότι αυτή η σεζόν ήταν περίεργη για την Ξένια. Έζησε και καλές και άσχημες στιγμές...Τα πράγματα, όμως, θα αρχίσουν να αγριεύουν ακόμα περισσότερο για εκείνη από εδώ και πέρα. Ενα θα σας πω : Από την αρχή της επόμενης χρονιάς θα γίνουν τα απίστευτα. Κάθε μέρα θα συμβαίνει και από κάτι που θα ανατρέπει το προηγούμενο. Αφού και εμείς που διαβάζαμε τα σενάρια δεν τα πιστεύαμε. 

Δώσε μου μια γεύση από το φινάλε. Μαθαίνω ότι θα είναι τουλάχιστον...συγκλονιστικό. 
Καλά μαθαίνεις αλλά εγώ δεν μπορώ να σου πω περισσότερες λεπτομέρειες. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι θα είναι απρόοπτο και θα επηρεάσει κάποιους από τους ήρωες της σειράς. 

Τι επιφυλάσσει η ερχόμενη χρονιά για την Ξένια ; 

Η επόμενη χρονιά θα είναι δύσκολη για την ηρωίδα καθώς θα βρεθεί πλέον ξεκάθαρα απέναντι από την οικογένεια Καλλιφατίδη με νέους συμμάχους, όπως βλέπετε, ήδη, στα επεισόδια που παίζονται τώρα. Θα είναι μια χρονιά που θα κρίνει τα πάντα και θα οδηγήσει σε ένα αναπάντεχο οριστικό φινάλε. Θα υπάρξουν αλλαγές για όλους. Και αν φέτος η θεαματικότητα πλησιάζει το 60% αρκετές ημέρες, νομίζω ότι του χρόνου με όσα θα γίνουν στη σειρά, θα τιναχθούν τα μηχανάκια. Κάθε μέρα θα είναι και κάτι καινούριο και η Ξένια θα είναι στο επίκεντρο όλων αυτών των αλλαγών. 



ΦΩΤΟ: ΑΘΗΝΑ ΛΕΚΑΚΟΥ

Πηγή: TvZapping.gr