Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

ΣΟΚ!Ρόδος: Ψυχανώμαλοι έριξαν σκύλο μέσα στο καταφύγιο γατιών! Νεκρά πολλά γατάκια - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο!

ΣΟΚ!Ρόδος: Ψυχανώμαλοι έριξαν σκύλο μέσα στο καταφύγιο γατιών! Νεκρά πολλά γατάκια!Στην περιοχή της Καλλιθέας, στη Ρόδο, άλλο ένα τραγικό περιστατικό κατά των μικρών και ανήμπορων ζώων κατέγραψε η κάμερα τοπικού σταθμού που συνέβη αργά τη νύχτα. 


Στο καταφύγιο των γατιών της φιλοζωικής της Ρόδου που έχει φτιαχτεί με πολύ αγάπη και κόπο αλλά και έξοδα αποκλειστικά των φιλόζωων και μερικών τουριστών, άγνωστοι "έριξαν" μέσα άγρια σκυλιά, που τα εκπαιδεύουν για κυνομαχίες και κατασπάραξαν όλα τα μικρά – ανήμπορα γατάκια.
 


*ΙΔΙΑΤΕΡΑ ΣΚΛΗΡΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ - VIDEO *

Γλύτωσαν μόνο μεγαλύτερα, όσα κατάφεραν να σκαρφαλώσουν στα δέντρα.

Τα γατάκια αυτά στειρώνονται, εμβολιάζονται, ταϊζονται και λαμβάνουν φάρμακα από τους εθελοντές της Φιλοζωϊκής ενώ συνεχώς ανεύθυνοι παρατούν νέες γέννες από τη γάτα τους αντί να την στειρώνουν.

ΣΟΚ!Ρόδος: Ψυχανώμαλοι έριξαν σκύλο μέσα στο καταφύγιο γατιών! Νεκρά πολλά γατάκια!

Η πρόεδρος της φιλοζωϊκής μάλιστα κάνει και ένα βήμα επί πλέον δηλώνοντας  ότι, γνωρίζει ποιός είναι αυτός που διενεργεί  τις κυνομαχίες και όπως χαρακτηριστικά είπε, πρόκειται για τον γιο αστυνομικού που έχει ως φαίνεται «ασυλία». Μάλιστα, έχει αποκαλυφθεί ότι ταξιδεύει στην Τουρκία και φέρνει συνεχώς σκυλιά για κυνομαχίες. 



Πριν περίπου 10 έτη οι κυνομαχίες γίνονταν στο αρχαίο Στάδιο μέχρι που έγινε επέμβαση της αστυνομίας. Όπως είχαμεδημοσιεύσει στο adespoto.gr, οι πληροφορίες για διοργάνωση κυνομαχιών υπάρχουν και έχει ενημερωθεί οεισαγγελέας. Σύμφωνα με την πρόεδρο της φιλοζωϊκής, οι κυνομαχίες γίνονται πλέον στο Ροδίνι και πρόσφαταανακαλύφθηκε πτώμα σκύλου, θύμα προφανώς του...αγώνα.

Tον τελευταίο μάλιστα καιρό, όπως έχουμε δει ως adespoto.gr στις επισκέψεις μας στο ''Γατόσπιτο'' για να αφήσουμε λίγη τροφή, είχαν κλειδωθεί με λουκέτα οι είσοδοι του καταφυγίου γατιών και επιτρεπόταν η είσοδος ή έξοδος των γατών μόνο από δέντρα και κορμούς. Κι όμως οι υπάνθρωπο μπήκαν μέσα στο καταφύγιο!!!




ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ VIDEO,
 ΣΚΛΗΡΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ!!!

Πηγή: Adespoto.gr
Share