Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

''Νησί'': Η καλύτερη δραματική σειρά όλων των εποχών!

Φυσικά όπως ίσως θα καταλάβατε αυτός ο βαρύγδουπος τίτλος ανήκει στο ''Νησί'' του Mega που χθες Δευτέρα έσπασε όλα τα κοντέρ τηλεθέασης συγκεντρώνοντας μέσο όρο 61,7% -το δεύτερο καλύτερο ποσοστό από την έναρξη της προβολής του-και καθηλώνοντας πάνω από 3.300 τηλεθεατές στην μικρή τους οθόνη.

 Εξίσου εντυπωσιακές είναι οι επιδόσεις της σειράς στα δυναμικά κοινά ενώ όλοι περιμένουμε την ερχόμενη εβδομάδα το φινάλε της εξαιρετικής σειράς, μια γεύση του οποίου πήραμε στο χθεσινό επεισόδιο...

''Ζάλη'' επίσης προκαλούν και τα νούμερα τηλεθέασης του Prime time του καναλιού μια και ο συνδυασμός ''Ζωής της άλλης'' και ''Νησιού'' είναι εξωφρενικός, εκτινάσσοντας το μέσο όσο στο 51,5%.

Με αυτά και με αυτά, η Δευτέρα αναδεικνύεται φέτος στην καλύτερη ημέρα του σταθμού τόσο στο σύνολο όσο και στις επιμέρους ζώνες του καναλιού, φέρνοντας αισιοδοξία - παρά την κρίση- στους ιθύνοντες...

Πάντως, το επόμενο και τελευταίο επεισόδιο του ''Νησιού'', ελαφρώς μεγαλύτερο και σε διάρκεια, αναμένεται να σπάσει καρδιές αλλά και τα ρεκόρ τηλεθέασης. 


Πηγή: TvZapping.gr