Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Προφυλακίστηκε ο αρχηγός των «νονών» της νύχτας!!

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του ένας από τους τελευταίους κατηγορούμενους στο κύκλωμα των νονών της νύχτας.
Ο 40χρονος που παρουσιάστηκε μόνος του στην 5η ανακρίτρια για να απολογηθεί, θεωρείται από τους αστυνομικούς ως ένα από τα πρώτα ονόματα της ομάδας των 217 νονών που συνέλαβε η ασφάλεια Αττικής.
Ο ίδιος, αρνήθηκε τις κατηγορίες και δήλωσε ...
 «αθώος», υποστηρίζοντας ότι δεν είναι αρχηγός κανενός. Μάλιστα τόνισε πως βρίσκεται στη διάθεση της δικαιοσύνης προκειμένου να προσφέρει κάθε δυνατή βοήθεια.
Στο απολογητικό υπόμνημα που κατέθεσε, υποστήριξε σύμφωνα με πληροφορίες ότι εις βάρος τουδεν εκκρεμεί ούτε μια κατάθεση καταστηματάρχη, ενώ δεν έλειψαν και τα καυστικά σχόλια για τις θριαμβολογίες των αξιωματικών αξιωματικών της Ασφάλειας Αττικής.
Στο απολογητικό υπόμνημα του 40χρονου αναφέρεται:
«Έφτασε στο σημείο η αστυνομία για να τον εμπλέξει να θεωρήσει μεγάλη επιτυχία την συγκέντρωση πολλών νονών της νύχτας στις 20 Ιουλίου 2010 στο νεκροταφείο του Κερατσινίου. Όμως όπως διαπίστωσαν αργότερα από το κηδειόχαρτο είχαν πάει όλοι να τον συλλυπηθούν καθώς εκείνη την ημέρα κήδευε τον πατέρα του.
Όσο για επίμαχο βίντεο που τον εμφανίζει σε καφετερία και σύμφωνα με τους αστυνομικούς αποτελεί αποδεικτικό στοιχειό ότι ήταν εκβιασμός σε βάρος του ιδιοκτήτη ο 40χρονος φέρεται να υποστηρίζει μέσω του υπομνήματος του ότι απλά έπινε τον καφέ του. Οι ισχυρισμοί του όμως δεν έπεισαν την ανακρίτρια που αποφάσισε την προφυλάκιση του».

Πηγή: greek-radar.gr