Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Δούκισσα Νομικου: Γιατί δεν πήγε στην πρεμιέρα του Χολίδη;

Χρησιμοποίησα την συγκεκριμένη φωτογραφία για το ρεπορτάζ,  γνωρίζοντας ότι είναι παλιά και ανέκδοτη. Και ξέρετε γιατί; Διότι η Δούκισσα ποζάρει χωρίς make up. Όπως άλλωστε έχουμε μάθει εμείς εδώ να γράφουμε. Χωρίς πολλά πολλά. Χωρίς δημόσιες σχέσεις και γλυψήματα.  

Πρίν λίγες ώρες ο Χρήστος Χολίδης έκανε πρεμιέρα. Δίπλα του βεβαίως η Αγγελική Ηλιάδη. Οι δυό τους έκαναν εντύπωση για μια ακόμη φορά. Αυτό βεβαίως για τους ιδιοκτήτες του πολιτιστικού κέντρου όπου και εμφανίζονται δεν είναι νέο καθώς έχουν ποντάρει ξανά στο δίδυμό καιρό ...πριν και τους δικαίωσε. Ήταν πολλοί στα πρώτα τραπέζια. Φίλοι των παιδιών ηθοποιοί μαϊντανοί, χορηγοί, τσαμπατζήδες. 

Το κορίτσι όμως που έλειπε ήταν η Δούκισσα. Όπως έμαθα η παρουσιάστρια και περιστασιακά πια μοντέλο, αποφάσισε να μην δώσει το παρών στην πρεμιέρα του συντρόφου της. Ήθελε με αυτό τον τρόπο ν αποφύγει κάμερες και δημοσιογράφους...αλλά όπως μαθαίνω έχει ήδη κλείσει τραπέζι-μοντελοπαρέα δηλαδή- τις επόμενες μέρες...Έτσι...έτσι...Άλλωστε έχει περάσει καιρός απο τότε που γνωρίστηκαν...και δεν έχουν να φοβηθούν, ούτε και να πούν κάτι...σε κανέναν...


Πηγή: Nasos Blog,  Gossip-Tv.gr