Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Ναύπλιο: Μήνυμα εθνικής συστράτευσης από τον πρωθυπουργό - Δείτε το βίντεο!

Μήνυμα εθνικής συστράτευσης σε κάθε δημιουργική δύναμη της χώρας απηύθυνε από το Ναύπλιο ο πρωθυπουργός. 

Μιλώντας σε σύσκεψη των τοπικών φορέων της Αργολίδας, ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι η ... συστράτευση «αφορά βεβαίως και τα πολιτικά κόμματα, αλλά και κάθε δημιουργική δύναμη της χώρας, την αυτοδιοίκηση, την υγιή επιχειρηματικότητα, τον κάθε πολίτη».

Όπως είπε ο πρωθυπουργός: «Η μάχη είναι σε πλήρη εξέλιξη, τόσο εγώ προσωπικά όσο και κανείς άλλος στην κυβέρνηση, δεν κάνουμε πίσω, έτσι ώστε η Ελλάδα να σταθεί στα πόδια της. Ξέρω ότι όλοι αγωνιούν, αλλά ο αγώνας αυτός αξίζει. Είμαστε στον πρώτο πιο δύσκολο χρόνο της προσπάθειας, και τα επόμενα χρόνια δεν θα είναι εύκολα, αλλά είμαστε όλοι μαζί σε μια κοινή προσπάθεια του ελληνισμού». 

«Είναι καθολική απαίτηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών να σώσουμε την χώρα και να αλλάξουμε την Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.



Επίσης, ο Γιώργος Παπανδρέου έστειλε μήνυμα στους πολίτες της Ευρώπης, ότι η Ελλάδα θα επιστρέψει τα δανεικά που πήρε. Μάλιστα, ο Γιώργος Παπανδρέου δεν έκρυψε την ενόχληση του για τις ερωτήσεις που δέχεται στο εξωτερικό από δημοσιογράφους αλλά και πολίτες, αν η Ελλάδα θα επιστρέψει τα χρήματα που πήρε ως δανεικά από τις χώρες της ΕΕ.

«Έχουμε ζητήσει τα δανεικά των εταίρων μας και αυτά τα δανεικά θα τα επιστρέψουμε. Γιατί ακούω διάφορα και δεν αισθάνομαι καλά, όταν μου λένε: "Μα εσείς θα επιστρέψετε τα λεφτά μας;" Και βέβαια ναι. Θα τα επιστρέψουμε» είπε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε: «Αυτό θίγει την περηφάνεια μας».

Πηγή: Real.gr