Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

ΝΕΑ ΣΤΗΛΗ - Οι απόψεις των αναγνωστών: Να διατηρηθούν οι ισορροπίες στον Ολυμπιακό!

Έγραψα αυτο το άρθρο με αφορμή μια είδηση που διάβασα σήμερα για τον Τζιμπουρ και την αύξηση που θέλει στο συμβόλαιό του. 

   Ο κ. Μαρινάκης διαχειρίστηκε εξαιρετικά την υπόθεση Μιραλας με τον Βέλγο στραϊκερ να μένει στο λιμάνι με 1,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο και ρήτρα 8 εκατ. ευρω. Το θέμα είναι οτι μετά απο αυτό που έγινε με τον ...

Μιραλας και την αύξηση που ζήτησε στις απολαβές του, θα ακολουθούσαν και άλλοι ζητώντας το ίδιο. 


Και η αρχή έγινε με τον Τζιμπουρ ο οποιός αξιώνει ετήσιες απολαβές κοντά στο 1,3 εκατ. ευρώ. Ο Γαλλοαλγερινός φορ έπαιξε εξαιρετικά το πρώτο εξάμηνο στον Ολυμπιακό σκοράροντας σε όλα τα ντέρμπι (στην Θεσσαλονίκη κόντρα σε Αρη και Παοκ και στο Καραϊσκάκη κόντρα σε Παο και Αεκ) και σε συνδιασμό με την αύξηση που πήρε ο Μιραλας είπε να εκμαιταλευτεί  την κατάσταση.


 Αναμφίβολα είναι εξαιρετικός παίχτης και τον χρειάζεται ο Ολυμπιακός όπως επίσης και ιδιόρυθμος χαρακτήρας γι αυτό αξίζει να παρακολουθήσουμε την έκβαση της υπόθεσης.

   Αν ο κ. Μαρινάκης αυξήσει τις απολαβές και του Τζιμπουρ θα διαταραχτούν οι ισορροπίες  στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο και θα παρούν σειρά και αλλοι παίχτες εντεκάδας  ζητώντας το ίδιο.



Παναγιώτης


Πηγή: http://enpatrais.blogspot.com
Share