Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Κέρκυρα: Πλαγιομετωπική στην ευθεία του Ύψου - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες!

Τροχαίο ατύχημα που, ευτυχώς, δεν απέβη μοιραίο έγινε σήμερα αργά το βράδυ στην αρχή της ευθείας του Ύψου στην Κέρκυρα, μερικά μέτρα μετά το τέλος της στροφής που οδηγεί στη Δασιά.
Οδηγός μικρού ΙΧ αυτοκίνητου με κατεύθυνση τον Άγιο Μάρκο, έχασε για άγνωστο λόγο τον έλεγχο του οχήματός του και αφού προσέκρουσε ελαφρά σε πρώτο ΙΧ, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα ...
κυκλοφορίας και βρήκε πλαγιομετωπικά φορτηγάκι τύπου pick-up (με κατεύθυνση την πόλη της Κέρκυρας) στην πλαϊνή πόρτα, λόγω της αντίδρασης του οδηγού του δευτέρου οχήματος ο οποίος έστριψε το τιμόνι και ανέβηκε στο πεζοδρόμιο σε μία προσπάθεια να αποφύγει τη μετωπική σύγκρουση.

Αποτέλεσμα ήταν να προκληθεί μεγάλη ζημιά στο μικρό ΙΧ και ο οδηγός του να χρειαστεί να απεγκλωβιστεί από τους άνδρες της Πυροσβεστικής που έσπευσαν σε ελάχιστο χρόνο στο σημείο.
Ο οδηγός του ΙΧ μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Νοσοκομείο, ευτυχώς όχι σοβαρά σύμφωνα με τις μαρτυρίες των αυτόπτων, καθώς μετά τον απεγκλωβισμό του σηκώθηκε και ανέβηκε ο ίδιος στο φορείο του ασθενοφόρου.
Η Τροχαία Κέρκυρας διερευνά τις συνθήκες του Τροχαίου, σε έναν δρόμο που αν και έχουν γίνει παρεμβάσεις τα τελευταία χρόνια για τη βελτίωση της ασφάλειας οδηγών και πεζών, αυτοκινητιστές εξακολουθούν και αναπτύσσουν πολλές φορές μεγάλη ταχύτητα παρά τα πολλά φωτεινά σήματα, τις διαβάσεις και τις ειδικές διαγραμμίσεις που καλούν τους οδηγούς να πηγαίνουν αργά και προσεκτικά...



Πηγή: corfupress.com