Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Τρίκαλα: «Κατάρρευσε» η εντυπωσιακή κόμη Τρικαλινής μετά από … πότισμα!

«Κατάρρευσε» η εντυπωσιακή κόμη Τρικαλινής μετά από … πότισμα

Ύστερα από τα βαφτίσια και το γλέντι που ακολούθησε σε γνωστό εστιατόριο των Τρικάλων, μια καλεσμένη των γονιών του βρέφους που βαπτίστηκε και η οποία ήταν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος εξαιτίας της εντυπωσιακής της κόμης, θα θυμάται για χρόνια το περιστατικό που της συνέβη.

Κατά την διάρκεια της αποχώρησής της από το εστιατόριο και κατευθυνόμενη στο αυτοκίνητό της που είχε σε κοντινή πάροδο της περιοχής «Καλλιθέα» στα Τρίκαλα, δέχθηκε το ουρανοκατέβατο …μπουγέλο.

Κάτοικος της περιοχής, είχε αποφασίσει να ποτίσει τα λουλούδια της βεράντας της οικίας της και μαζί πότισε και την …κόμη της Τρικαλινής, καθώς δεν πρόσεξε ότι υπήρχε κίνηση στον δρόμο.

Η κόμη που πριν λίγη ώρα ήταν στο επίκεντρο του θαυμασμού … κατέρρευσε προκαλώντας το γέλιο παραβρισκόμενων στο συμβάν και την οργή της παθούσας για την …ψυχρολουσία.

Έξαλλη έβαλε τις φωνές στην ιδιοκτήτρια της οικίας με τις γλάστρες, η οποία ανταπάντησε για το …παρκάρισμα του αυτοκινήτου και ο … «διάλογος» στα «γαλλικά» συνεχίστηκε για αρκετή ώρα, μέχρι η …βρεγμένη κυρία να αποχωρήσει με το αυτοκίνητό της και εκτοξεύοντας απειλές για μήνυση…


Πηγή: trikalanews.gr