Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Ο "Επίτιμος" στο Ιδρυτικό Συνέδριο της Ντόρας;

Τη σκέψη του του να δώσει το παρόν στην έναρξη του ιδρυτικου συνεδρίου της «Δημοκρατικής Συμμαχίας»  την ερχόμενη Παρασκευή εκμυστηρεύθηκε τα προηγούμενα 24ωρα στον φιλικό του κύκλο ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

Ο  κ. Μητσοτάκης  μέχρι τώρα έχει φροντίσει να κρατήσει  κάποιες αποστάσεις από το εγχείρημα της Ντόρας Μπακογιάννη  λόγω της ιδιότητας του επιτίμου ... προέδρου της ΝΔ αλλά και του γιού του Κυριάκου που παραμένει βουλευτης του κόμματος του Αντωνη Σαμαρα. 

Όμως σύμφωνα με πληροφορίες  του «iefimerida.gr» πρόθεση του επιτίμου  τωρα είναι να δώσει το παρόν στην εναρξη του Συνεδρίου στο Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ άσχετα με τον θόρυβο που μπορει να προκαλέσει η εκεί παρουσία του.
Την οριστική του απόφαση αναμένεται να την δημοσιοποιήσει μέσα στα επόμενα 24ωρα και αν τελικά ι παραβρεθεί στο Συνέδριο , είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει πολλές συζητήσεις στο εσωτερικό της Νεας Δημοκρατίας.

Πάντως , η Ντόρα Μπακογιάννη ανεξάρτητα από την παρουσία του κ. Μητσοτάκη προετοιμάζεται πυρετωδως  για την ομιλίς της στους περίπου 1300 συνέδριους ενώ  οι διοργανωτές ετοιμάζουν καινοτομίες όπωβς ηλεκτρονικές ψηφοφορίες για όλα τα θέματα κ.λ.π.

 Το Συνέδριο θα έχει κεντρικό σύνθημα: «Ανατροπή στην πράξη» (με το Α  γραμμένο…ανάποδα). Σύμφωνα με τους βουλευτές της Δημοκρατικής Συμμαχίας, ο στόχος του κόμματος είναι μια «δημιουργική ανατροπή», όχι προς τη κατεύθυνση του μηδενισμού, του χάους  και της ισοπέδωσης που δηλητηριάζει τη κοινωνία και  στην ουσία λειτουργεί, αλλά υπέρ της συντήρησης των στρεβλώσεων και των παθογενειών του πολιτικού συστήματος.

Πηγή: iefimerida.gr