Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Ντομινίκ Στρος Καν: Ο Τζέκινγκς... Καν της καρδιάς της - Η σχέση του Στος Κάν με τους Μογγόλους και το τρίο με πορνοστάρ!


Ιδιαίτερα στεναχωρημένη είναι η 38χρονη Ιταλίδα πορνό σταρ Natasha Kiss από τη σύλληψη του Μίστερ Δ.Ν.Τ Ντομινίκ Στρος  Καν.
Η Michelle Conti (έτσι τι βάφτισε ο παπάς) σε συνέντευξή της στην Corriere della Sera ισχυρίζεται ότι γνώρισε τον 62χρονο σε prive κλαμπ στριπτίζ στο Παρίσι και πέρασε μαζί του αξέχαστες στιγμές πάθους και σεξ.
Ήταν τόσο εντυπωσιασμένη από τον Στρος Καν που του ...
είχε δώσει το παρατσούκλι του πολέμαρχου των Μογγόλων του 12ου αιώνα,  Ghengis Khan.
"Μου είναι πολύ δύσκολο να μιλήσω. Το έκανα όμως όταν είδα πως του συμπεριφέρονται σαν να είναι δολοφόνος οι εφημερίδες και η τηλεοπτικοί σταθμοί” δήλωσε στην εφημερίδα προσθέτοντας ότι “ Τον γνώρισα πριν πέντε χρόνια. Ήταν καλός και γλυκός μαζί μου. Η διαφορά με τότε είναι ότι έχουν ασπρίσει λίγο τα μαλλιά του".
Η 38χρονη μίλησε επίσης για τι διαφορά κουλτούρας των Γάλλων με τους Ιταλούς τονίζοντας ότι “ Στο Παρίσι ο κόσμος μπορεί και φλερτάρει δεν είναι όπως είναι εδώ στην Ιταλία”.
Η 38χρονη που έχει πρωταγωνιστήσει σε δεκάδες ερωτικές ταινίες είπε ότι συνάντησε έναν τζέντλεμαν την περίοδο που βρισκόταν εκεί.
Τέλος έκλεισε λέγοντας  "Ο Ντομινίκ δεν  χρειάζεται να βιάσει κάποια γυναικά. Εαν θέλει κάποια μπορεί να πληρώσει να τον συνοδεύσει, έτσι όπως κάναμε μαζί στο Παρίσι".

Πηγή: News247.gr