Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Πού πήγαν μαζί ο Τζάκσον, η Τέηλορ και ο Μπράντο μετά την επίθεση στους δίδυμους πύργους; Δείτε το βίντεο!

Τρεις από τους μεγαλύτερους αστέρες παγκοσμίως, η Ελίζαμπεθ Τέιλορ, ο Μάικλ Τζάκσον και ο Μάρλον Μπράντο μετά την ιστορική επίθεση στους δίδυμους πύργους της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001, νοίκιασαν αμάξι και έφτασαν μέχρι το Οχάιο των ΗΠΑ, σύμφωνα με πληροφορίες.


Όπως έγινε γνωστό, οδήγησαν πάνω από 805 χιλιόμετρα κατά μήκος της Αμερικής σταματώντας μόνο για να φάνε σε φάστ φούντ, ενώ κανείς δε φάνηκε να ....
τους αναγνώρισε.


Τελικά η “ομάδα” των σταρ έφτασε σε άγνωστη τοποθεσία στο Οχάιο, όπου βρήκαν καταφύγιο αφού πίστευαν ότι θα ήταν ασφαλείς από τρομοκρατικές επιθέσεις, σύμφωνα με το περιοδικό Vanity Fair.

Λεπτομέρειες για το συναρπαστικό, αλλά ταυτόχρονα παράξενο οδικό ταξίδι αποκαλύφθηκαν από έναν από τα μέλη του πρώην προσωπικού του Τζάκσον σε συνέντευξή του στο περιοδικό.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, ο Μάρλον Μπράντο και η Ελίζαμπεθ Τέιλορ είχαν καταφτάσει στη Νέα Υόρκη στις 11 Σεπτεμβρίου του 2001 για να παρακολουθήσουν τη συναυλία του Τζάκσον στην πλατεία Μάντισον.
Την επόμενη μέρα, οι τρομοκράτες της Αλ Κάιντα χτύπησαντους δίδυμους πύργους, σπέρνοντας τον θάνατο και τον πανικό...

Με όλα τα αεροδρόμια κλειστά και φοβούμενος για άλλες επιθέσεις, ο Τζάκσον οργάνωσε ένα σχέδιο ώστε να φτάσει με ασφάλεια σε κάποιο καταφύγιο. Έτσι πήρε μαζί του και τον Μπράντο αλλά και την Τέηλορ και οδήγησαν για πολλη ώρα.

Ωστόσο, ένας από τους στενότερους συμβούλους της Τέιλορ έχει αμφισβητήσει την ιστορία επιμένοντας ότι η ηθοποιός έμεινε στη Νέα Υόρκη στον απόηχο των επιθέσεων.
Το τι είναι αλήθεια και τι όχι ίσως κάποια στιγμή σιγουρευθεί. Το σίγουρο όμως είναι ότι η ιστορία αυτή, έχει πολύ ενδιαφέρον και σασπένς!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


1997: Liz Taylor's 65th birthday arrival by CNN_International


Πηγή: Cosmo.gr

Share