Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

«Μπαρούτι» η Συγγρού για τον Τραγάκη - Δυσαρέσκεια για τις δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ περί συγκυβέρνησης με το ΠΑΣΟΚ!

Μπαρούτι έγιναν οι επιτελείς της Συγγρού απο τις νέες δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Τραγάκη, περί συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!.

 Συγκεκριμένα ο κ. Τραγάκης προέβλεψε ότι στις επόμενες εκλογές θα προκύψει κυβέρνηση στην οποία θα συμμετέχουν τα δυο μεγάλα κόμματα καθώς και διάφορες προσωπικότητες εκτός πολιτικής...


Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΑΝΤ1 υποστήριξε ότι «κανένα κόμμα δεν θα σχηματίσει κυβέρνηση με τον εκλογικό νόμο Παυλόπουλου και το +10 του πρώτου κόμματος και με την προϋπόθεση που δημοσκοπικά φαίνεται ότι η Βουλή θα είναι η εξακομματική ή εφτακομματική, αντιλαμβάνεστε ότι κανένα κόμμα δεν θα κάνει αυτοδύναμη κυβέρνηση. Άρα πιστεύω ότι θα οδηγηθούμε σε νέα κυβέρνηση, η οποία θα προέρχεται από τα δυο μεγάλα κόμματα και από προσωπικότητες εκτός πολιτικής».

Ο βουλευτής της Ν.Δ. είπε βέβαια ότι στόχος του κόμματός του είναι η αυτοδυναμία και συμπλήρωσε: «Αν δεν την πετύχουμε, επειδή στην δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα, έχω την αίσθηση ότι θα υπάρξει κάποιου είδους κυβέρνηση, ας την πούμε εθνικής σωτηρίας»

Πηγή: parapolitika.gr