Κυριακή 29 Μαΐου 2011

ΠΑΤΡΑ: Νέα επεισόδια με ανθρώπους της "νύχτας"

Νέα επεισόδια με πρωταγωνιστές «ανθρώπους της νύχτας» σημειώθηκαν μέσα σε χρονικό διάστημα λίγων ημερών στην Πάτρα. 

Μάλιστα, σε ένα από αυτά ένας νεαρός, γνωστός στην «πιάτσα» για τον περίεργο χαρακτήρα του, θέλησε να προκαλέσει επεισόδιο με πυγμάχο, ο οποίος μάλιστα έχει αποφασίσει να δουλέψει ήρεμα χωρίς να ενοχλεί κανέναν, με αποτέλεσμα ο πρώτος...
να την πληρώσει άσχημα! 

Το επεισόδιο έγινε μπροστά στα μάτια έκπληκτων θαμώνων του νυχτερινού κλαμπ. Την ίδια ημέρα σε άλλο σημείο της πόλης δύο νεαροί απειλούσαν... Θεούς και δαίμονες έξω από νυχτερινό κέντρο. Κάποιοι μάλιστα είπαν πως... έριξαν και πυροβολισμούς στον αέρα, όμως αυτό διαψεύδεται κατηγορηματικά από την Ασφάλεια Πατρών.

Οι συγκεκριμένες κινήσεις έχουν γίνει γνωστές στην Ασφάλεια και ο Διοικητής Άρης Ανδρικόπουλος δηλώνει αποφασισμένος να «πατάξει» κάθε επανάληψη τέτοιων φαινομένων. Αστυνομικοί θυμίζουν στους «επίδοξους» νταήδες της νύχτας την πρόσφατη κατάληξη τριών ατόμων (δύο αδελφών και ενός τρίτου προσώπου) που είχαν αναμειχτεί σε τέτοιου είδους ιστορίες.

Ένα ακόμη επεισόδιο δημιουργήθηκε προ ημερών στην Ηρώων Πολυτεχνείου. Νεαρός πυγμάχος επιτέθηκε σε «πορτιέρη» επειδή ανακάλυψε πως είχε ερωτική σχέση με την ερωμένη... συγγενικού του προσώπου. 

Το περιστατικό έφθασε στην Ασφάλεια από τρίτους, όμως δεν υπήρξε επίσημη καταγγελία, αφού ο άγραφος «νόμος της νύχτας» δεν επιτρέπει σε όσους κινούνται σε αυτήν, να «καρφώνουν» ο ένας τον άλλον!

ΑΡΗΣ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ: Θα συλληφθούν και θα οδηγηθούν αρμοδίως

Ο διοικητής Ασφαλείας Πατρών Άρης Ανδρικόπουλος δήλωσε στον «Κόσμο» πως η Αστυνομία δεν θα επιτρέψει τέτοια φαινόμενα: «Όποιος παρανομεί θα συλλαμβάνεται», δήλωσε. Η αστυνομία έχει επίσης το νου της για περιπτώσεις νεαρών που συγκροτούν νέες ομάδες, έτσι ώστε να «συμπληρωθεί» το κενό που άφησαν τα μέλη των κυκλωμάτων της νύχτας της... παλαιότερης γενιάς!

 Θα πρέπει τέλος να σημειωθεί πως ορισμένοι εκ των προσώπων της... νέας γενιάς χρησιμοποιούν διάφορους τρόπους για να δείξουν τη δύναμή τους! Πέρυσι το καλοκαίρι (εκτός από τα γνωστά πιστολίδια) ένας εξ αυτών είχε «σηκώσει» το θύμα του και τον είχε πετάξει έξω από έναν φράχτη καταστήματος στην παραλιακή ζώνη του Ρίου.

Πηγή: dete.gr