Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Ο Οσάμα Μπιν Λάντεν ζεί; Οι Αμερικανοί λένε ψέματα; - Δείτε το βίντεο!


Πρώτοι στην Ελλάδα αλλά και εκτός συνόρων είχαμε δημοσιεύσει το θέμα:
 Το φάντασμα Καβαλάρης του Καΐρου στην Αίγυπτο! , το οποίο μετά αναδημοσίευσαν όλα τα sites στην Ελλάδα. Αλλά και στο εξωτερικό.Μάλιστα το ειδησεογραφικό site zougla αλλά και τηλεοπτικοί σταθμοί παρουσίασαν το θέμα 15 ημέρες μετά από εμάς.
Πρώτοι στην Ελλάδα παρουσιάσαμε το θέμα Ο Σεισμός στην Ιαπωνία ήταν προμελετημένος;Έγινε από..ανθρώπινο χέρι; Απειλούσαν την Ιαπωνία από παλιά! και μετά από εμάς όλοι γράψανε γι αυτό.
Αυτά τα 2 θέματα ήταν 2 από τις μεγάλες μας επιχτυχίες.
Όχι επειδή τα παραπάνω μπορεί να ισχύουν 100% , αλλά επειδή βάλαμε το κόσμο σε σκέψη και προβληματισμό.
Στο παρα ταύτα τώρα…
Οι δημοσιογράφοι γενικά είναι παπαγαλάκια. Και πολλές φορές γίνονται πρόβατα , όταν τους ανακοινωθεί κάτι από μεγάλα…
χείλη , όπως είναι αυτά του πλανητάρχη.
Βέβαια και ο κάθε πλανητάρχης είναι μαριονέτα κι αυτό μπορείτε να το δείτε στο παρακάτω βίντεο. Έχει να κάνει με το mind control και όπως θα δείτε ο πρώην πλανητάρχης Μπίλ Κλίντον ήταν πραγματικά ένα ΖΟΜΠΙ!
Το παρακάτω βίντεο θα σας ΣΟΚΑΡΕΙ!





Κάθε πλανητάρχη δε τον επιλέγουν κάποιοι τυχαία και γίνονται συμφωνίες που ούτε καν περνάνε από το μυαλό μας , αλλά ας μη ξεφεύγουμε από το θέμα.
Κάνοντας μια αναζήτηση στο διαδίκτυο , διαπιστώσαμε πως εκατοντάδες ξένα sites , αναφέρουν πως ο Οσάμα Μπιλ Λάντεν  ζεί και ότι οι Αμερικανοί λένε πάντα ψέματα.
Πως έγινε συμφωνία μεταξύ Ομπάμα και Οσάμα για να βγεί το θέμα αυτό στον αέρα και  ο τρομοκράτης πήρε την εγγύηση ότι θα τον  αφήσουν ήσυχο…(έτσι κι αλλιώς θα έμπαινε άλλος στη θέση του ως διάδοχος).
Πως στην Αμερική έρχονται εκλογές κι αυτό έγινε για να κερδίσει πόντους ο Ομπάμα …
Το πτώμα του …τρομοκράτη δε το δείχνουν …γιατί δε το έχουν…
Από το Λευκό Οίκο λένε πως έχουν το DNA του για να το αποδείξουν , αλλά η αντίθετη άποψη λέει πως το Dna του το είχαν οι μυστικές υπηρεσίες από πιο παλιά…
Γενικά επικρατούν διάφορες φήμες και σύντομα θα δείτε διάφορες φωτογραφίες και βίντεο που θα δείχνουν ότι είναι νεκρός αλλά και άλλες φωτογραφίες και βίντεο ότι είναι ζωντανός.
Και σίγουρα κάποιοι άλλοι σύντομα θα δημοσιεύσουν βίντεο paranormal , τον Οσάμα σα φάντασμα , σα πνεύμα όπως είχε γίνει και με τον Μάικλ Τζάκσον….
Ποτέ ίσως δε θα μάθουμε πραγματικά τι έγινε κι αν έγινε…

Πηγή: Infoblog.gr

Share