Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Ηράκλειο Κρήτης: Έπιασαν...λιμάνι οι οπαδοί του ΟΦΗ -"Αποκλεισμός" των πλοίων! Δείτε το βίντεο!

Στο λιμάνι του Ηρακλείου συγκεντρώθηκαν για δεύτερη βραδιά, oι οπαδοί του ΟΦΗ , κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις τους , με αφορμή την μη αδειοδότηση της ομάδας.

Οι συγκεντρωμένοι έβαλαν λουκέτο στην είσοδο του λιμανιού μην επιτρέποντας την επιβίβαση στα πλοία που είχαν προορισμό τον Πειραιά ενώ και το πλοίο της Super Fast που ερχόταν από Πειραιά δεν μπόρεσε να καταπλεύσει στην ώρα του και αναγκάστηκε να "ρίξει άγκυρα" έξω από το λιμάνι.




Νωρίς το απόγευμα οι οπαδοί του ΟΦΗ πραγματοποίησαν μηχανοκίνητη πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης
Ο κόσμος του ΟΦΗ δηλώνει αγανακτισμένος με τις μεθοδεύσεις εις βάρος της κρητικής ΠΑΕ και εμφανίζεται αποφασισμένος να αντιδράσει με ακόμα πιο δυναμικό τρόπο. Τις προθέσεις τους άλλωστε τις έδειξαν από το βράδυ της Δευτέρας, όπου χιλιάδες άτομα συμμετείχαν στο συλλαλητήριο που κατέληξε αργά το βράδυ στο Λιμάνι (δες εδώ)

Μαζικός αγώνας για τον ΟΦΗ στην Αθήνα

Εν τω μεταξύ, στην Αθήνα βρέθηκαν τα προεδρεία της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, αλλά και ο δήμαρχος Ηρακλείου, Γιάννης Κουράκης. Η κινητοποίηση για το θέμα του ΟΦΗ είναι έντονη.
Η ΕΠΟ αναμένεται να επικαλεστεί το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου για να προασπίσει την απόφασή της, ωστόσο αυτό δεν αναιρεί τις ευθύνες που θα φέρει αν υπάρξουν ποινικές ευθύνες για τα μέλη τη επιτροπής που έβγαλαν την, αρνητική για τον ΟΦΗ, απόφαση.

Η πλευρά του ΟΦΗ αντικρούει όλες τις αιτιάσεις της επιτροπής, τόσο για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου όσο και για το θέμα της αποπληρωμής των παικτών, καθώς αναφέρεται ότι το σχετικό άρθρο προβλέπει και ρύθμιση, όχι μόνο εξόφληση.


Πηγή: CretaLive.gr