Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Άγγελος Τσιγκρής: «Οι Φοιτητές Αντιστέκονται στην Πολιτική του Τίποτα»!

Ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής -με αφορμή τη διεξαγωγή των σημερινών φοιτητικών και σπουδαστικών εκλογών- έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Για 25 χρόνια η ΔΑΠ -ΝΔΦΚ παραμένει η πρώτη δύναμη του φοιτητικού κινήματος.
Όμως, η φετινή νίκη -λόγω της πρωτοφανούς κρίσης που συνταράσσει την χώρα μας- θα είναι η πιο σημαντική.

Θα επιβεβαιώσει με τον πιο σαφή τρόπο ότι η νέα γενιά αντιτίθεται στις λογικές του λαϊκισμού, της ισοπέδωσης, του λουκέτου σε σχολεία, ΤΕΙ και πανεπιστημιακές σχολές, στην πολιτική του τίποτα...

Για ένα τέταρτο του αιώνα, η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ είναι η φωνή της λογικής στο ελληνικό πανεπιστήμιο.

Δεν είναι τυχαίο ότι τα τελευταία χρόνια, τη σαφή εκλογική πτώση της των άλλων φοιτητικών και σπουδαστικών παρατάξεων τις καρπώθηκε σχεδόν εξολοκλήρου η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.
Το αποτέλεσμα των σημερινών φοιτητικών και σπουδαστικών εκλογών θα αποτελέσουν ηχηρό μήνυμα στον κ. Παπανδρέου και την κυβέρνησή του ότι οι φοιτητές και οι σπουδαστές γυρίζουν την πλάτη στα αδιέξοδα που καθημερινά κτίζουν στο χώρο κοινωνίας και της παιδείας μας.

Με την ευκαιρία των Φοιτητικών Εκλογών, θέλω να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους φοιτητές και σπουδαστές της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης για το ήθος τους και την πίστη τους στις διαχρονικές αξίες του ελληνισμού.
Συγχαρητήρια στους νέους και τις νέες που μας κάνουν περήφανους με τους αγώνες τους και δίνουν την ψυχή τους για τις ιδέες τους.

Αποτελούν την πλειοψηφική δύναμη μεταρρύθμισης και αλλαγής των κατεστημένων νοοτροπιών στα Ελληνικά πανεπιστήμια και ΤΕΙ.
Την ελπίδα και το αύριο του Τόπου…»._