Τρίτη 31 Μαΐου 2011

ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: Στον ανακριτή δύο... συγγενείς και δύο γυναίκες!

Στον Εΐσαγγελεα οδηγηθηκαν οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν χθες από άνδρες της Ασφαλείας Πάτρας ως ύποπτοι για τις βομβιστικές επιθέσεις που σημειώθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου στα Εβραιομνήματα και στα Ζαρουχλέικα (σε σπίτι στην οδό Ευρυπύλου) και σε ένα όχημα. 

Πρόκειται για ...
έναν 23χρονο και έναν 47χρονο οι οποίοι είναι συγγενείς, και σύμφωνα με πληροφορίες, είναι «γνώριμοι» της Ασφάλειας από προηγούμενες υποθέσεις. Κατά την επιχείρησης της Αστυνομίας συνελήφθησαν και δύο γυναίκες οι οποίες σήμερα περνούν από το αυτόφωρο.

Μετά από έλεγχο που έγινε στην κατοχή της μίας βρέθηκε ένα κλομπ και στην κατοχή της δεύτερης «διάφορα ύποπτα αντικείμενα» (σύμφωνα με πληροφορίες σφαίρες). Να υπενθυμίσουμε πως στην έκρηξη της οδού Ευρυπύλου που βρίσκεται στο τέρμα της οδού Γερμανού, το σπίτι ανήκει σε επιχειρηματία που διατηρεί μπαρ στο κέντρο της Πάτρας και οι δύο γιοι του είχαν απασχολήσει πρόσφατα τις δικαστικές αρχές για την γνωστή ιστορία με τα "κυκλώματα της νύχτας"

Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές τόσο στην οικία του επιχειρηματία όσο και σε σταθμευμένα αυτοκίνητα. Ολα δείχνουν πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ενώ η αστυνομία έχει ξεκαθαρίσει πως η υπόθεση δεν σχετίζεται με παλαιότερη απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος του δεύτερου επιχειρηματία.

Πηγή: Dete.gr