Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Ηλεία: Κάπνιζαν χασίς... μέσα στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ!!

Ε, αυτό δεν το είχαμε ξανακούσει! Όμως τα στοιχεία του ρεπορτάζ είναι αδιάψευστα και μάλιστα υπάρχουν και αρκετοί μάρτυρες αφού το περιστατικό έγινε μέσα σε λεωφορείο.
Ζευγάρι... το φούντωσε μέσα στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ, αλλά το θέμα δεν είναι ότι άναψε κάποιο τσιγάρο, αλλά...
χασίς!

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες - επιβάτες του λεωφορείου το όχημα ξεκίνησε στις 6 Απριλίου για τη Βάρδα με αφετηρία τον Πύργο. Στη 1.30 μετά το μεσημέρι έκανε στάση στην Αμαλιάδα και εκεί ένα ζευγάρι βρήκε την ευκαιρία να ανάψει ένα τσιγάρο. Μετά από 2-3 λεπτά κάποιος επιβάτης διαμαρτυρήθηκε, αλλά σύμφωνα με όσα μας είπε καταγγέλλων - επιβάτης στο ίδιο λεωφορείο, το κακό... είχε ήδη γίνει! 

Ο καταγγέλλων ανέβηκε στο συγκεκριμένο λεωφορείο στα Λεχαινά και μάλιστα όπως μας αναφέρει «βρήκα το ζευγάρι σε άθλια κατάσταση, μισοκοιμισμένους και την γυναίκα... να μην ξέρει πού πατά και πού βρίσκεται! Κάθισα σε μία θέση με μία φίλη μου, η οποία είχε μπει στην Αμαλιάδα και είχε δει όλη τη φάση. Μου είπε ότι όταν μπήκε στην Αμαλιάδα υπήρχε ήδη καπνός σε όλο το λεωφορείο (ο οδηγός είχε κατέβει)»!

Όλοι... χασκογελούσαν
Το ζευγάρι κατέβηκε στη Βάρδα και εκεί τους περίμενε ένα αυτοκίνητο. Επιβιβάστηκαν και αναχώρησαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Όμως μέχρι να φθάσουν στον προορισμό τους, αρκετοί από το λεωφορείο είχαν καταλάβει τι είχε συμβεί! Εκτός ίσως από τον οδηγό ο οποίος είχε το παράθυρο ανοιχτό! Μέχρι και στην πλάκα το έριξαν κάποιοι, αφού στο λεωφορείο (στο οποίο συνήθως επιβιβάζονται μαθητές) επικρατούσε απόλυτη ησυχία.

 «Τυχαίο; Δεν νομίζουμε» έλεγαν κάποιοι θέλοντας να δείξουν πως... ο καπνός... τους είχε επηρεάσει όλους!
«Έχουμε δει κουρασμένος, μεθυσμένους, αυτό το ζευγάρι ήταν μαστουρωμένο. Και μάλιστα ήταν τέτοιο το πάθος τους για τσιγαριλίκι που δεν δίστασαν να το φουντώσουν μέσα στο λεωφορείο. Ήταν μαστουρωμένοι. Έκαναν "μπαμ" από χιλιόμετρα», κατέληξε ο αναγνώστης μας.


Πηγή: Dete.gr