Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Κρατικό Νίκαιας: Έκαψαν σκύλο με καυστικό υγρό;



Κρατικό Νίκαιας: Έκαψαν σκύλο με καυστικό υγρό;ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Μετά τη δημοσίευση του adespoto.gr για το κακοποιημένο/χτυπημένο σκυλάκι στη Νίκαια, 3 φιλόζωοι δραστηριοποιήθηκαν (όσο άλλοι αρκέστηκαν να διαφημίζουν πόσο φιλόζωοι είναι και να υποδεικνύουν στο adespoto.gr να μην ανεβάζει...άσχημα πλάνα και ειδήσεις) και επισκέφθηκαν το νοσοκομείο Νίκαιας για να δουν τι συμβαίνει.
Υπήρχαν φήμες ότι το σκυλάκι φροντίζει από εργαζόμενη εκεί αλλά όπως λένε η Πέρσα, ο Παντελής και ο Ιωάννης αυτό δεν ισχύει. Το ζώο είναι ακόμα στην ίδια κατάσταση και δεν έχει πάρει κάποιο φάρμακο.

ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ, ΕΙΤΕ ΦΙΛΟΞΕΝΩΝΤΑΣ ΤΟ, ΕΙΤΕ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ στο info@adespoto.gr


O χρήστης Kostas D. ανέρτησε στο προφίλ του στο facebook ένα βίντεο όπου δείχνει δύο σκυλιά, αδέσποτα,  στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπως σημειώνει ο ίδιος. Το πρώτο σκυλί φαίνεται σε ένα πλάνο να κοιμάται μέσα στο νοσοκομείο και σε άλλο πλάνο ένα λευκό σκυλί ουρλιάζει από τον πόνο και να έχει μία μεγάλη πληγή στο λαιμό, πληγές που έχουμε δει σε άλλες περιπτώσεις κακοποίησης ζώων με κάποιο καυστικό υγρό!



ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΝΤ. ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ!!!

Τα ερωτήματα εύλογα: ποιός το έκανε και γιατί βιντεοσκοπήθηκε αντί να γίνει άμεσα καταγγελία στην αστυνομία; Εφόσον ουρλιάζει, έγινε εκείνη την ώρα!

Ήταν εργαζόμενος του νοσοκομείου που ίσως έχει και πρόσβαση σε τέτοια υγρά;

Γιατί βιντεοσκοπεί, για να δείξει τα ''χάλια'' του νοσοκομείου όπου συχνάζουν σκυλιά λες και είναι μιάσματα;

Κρατικό Νίκαιας: Έκαψαν σκύλο με καυστικό υγρό;

Πιθανότατα ο χρήστης κατέγραψε την κτηνωδία για να δείξει τι συμβαίνει στο Κρατικό Νίκαιας με τα αδέσποτα που ...ενοχλούν;;;

Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε μαζί του ως adespoto.gr μέσω μηνύματος και μας απάντησε τα εξής: ''ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΠΕΡΗΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΩΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΗΠΕΙΗΣΗ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΗΝΗΓΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΚΥΛΙΑ.''

Το ίδιο κάναμε και το Κρατικό Νίκαιας.

Η καταγγελία κοινοποιήθηκε και στα Υπουργεία Αγροτικής Ανάπτυξης, Υγείας & Προστασίας του Πολίτη.
Πηγή: Adespoto.gr