Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Ρέθυμνο Κρήτης: Μία νεαρή γυναίκα από τη Ρωσία έλεγε ψέματα ότι την εξέδιδαν στην...πορνεία!!

Μπορεί να κατήγγειλε τον βιασμό της και την έκδοσή της στην πορνεία από 25χρονο αλλοδαπό, αυτό όμως ουδέποτε αποδείχθηκε με αποτέλεσμα η νεαρή Ρωσίδα να  κρατείται στην Ασφάλεια Ρεθύμνου μέχρι να απελαθεί από τη χώρα μας.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή....

Στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, έφτασε η πληροφορία ότι ο συγκεκριμένος άνδρας από το Ιράκ κατακρατεί παράνομα σε σπίτι στο Ρέθυμνο, μία γυναίκα από τη Ρωσίας την οποία εξαναγκάζει με απειλή και χρήση βίας να εκδίδεται έναντι αμοιβής.

Άμεσα, οι αστυνομικοί της υπηρεσίας εντόπισαν το σπίτι οκαι το παρακολούθησαν.
Ωστόσο,  δεν διαπιστώθηκε η τέλεση αξιόποινων πράξεων ενώ στην ακτοχή του 26χρονου βρέθηκε μόνον ένα «δελτίο αιτήσαντος ασύλου αλλοδαπού», το οποίο όπως προέκυψε στην συνέχεια ήταν πλαστό. Γι' αυτό και συνελήφθη.

Κατά την εξέτασή της η νεαρή κοπέλα, κατήγγειλε ότι, από το  2009 έως και τον φετινό Απρίλιο, ο  αλλοδαπός την κατακρατούσε παράνομα σε διάφορες οικίες, στο Ηράκλειο και στο Ρέθυμνο, εξαναγκάζοντάς την σε εξώγαμη συνουσία με αλλοδαπούς πελάτες φυσικά έναντι αμοιβής.
Από την Αστυνομική έρευνα και την προανάκριση που ενεργήθηκε, δεν επιβεβαιώθηκαν οι καταγγελίες της 25χρονης,  αντιθέτως, σε έρευνες που έγιναν, βρέθηκαν και
κατασχέθηκαν ένα ατομικό βιβλιάριο υγείας, μία βεβαίωση Α.Φ.Μ από την Δ.Ο.Υ Ρεθύμνου, ένα δελτίο ταυτότητας Βουλγαρικών αρχών και διάφορα έγγραφα υπηρεσιών της Ελλάδας με στοιχεία υπηκόου Βουλγαρίας, στα οποία είχε επικολλήσει την φωτογραφία της και χρησιμοποιώντας τα  αποδείκνυε, παρανόμως βέβαια, τη νομιμότητα της παραμονής της στην χώρα.

Ο δράστης έχει συλληφθεί για το αδίκημα της πλαστογραφίας και οδηγήθηκε στον  Εισαγγελέα Ρεθύμνου, όπου του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τριών μηνών με αναστολή και αφέθηκε ελεύθερος, ενώ η νεαρή γυααίκα  κρατείται και θα  απελαθεί από την χώρα.     

Πηγή: CretaLive.gr