Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

"And Soon the Darkness": Έρχεται στους κινηματογράφους - Δείτε το trailer!

Το θρίλερ τρόμου "And Soon The Darkness" αποτελεί ριμέικ της ομώνυμης του 1970, σκηνοθετημένη αυτή τη φορά από τον Marcos Efron (η πρώτη του μεγάλου μήκους ταινία). 


Στην ταινία θα δούμε να πρωταγωνιστούν δύο ανερχόμενες Αμερικανίδες ηθοποιοί, η Amber Heard ...
(«Pineapple Express», «The Rum Diary») και η Odette Yustman («Cloverfield»). Δίπλα τους, η υποψήφια για Όσκαρ, Adriana Barraza («Babel») και ο Karl Urban (Δρ. Λέοναρντ – Μπόουνς – Μακόι, στο «Star Trek» του Τζ. Τζ. Έιμπραμς).





Η υπόθεση της ταινίας αναφέρεται στην Ellie και στην Stephanie , δύο εικοσάχρονα κορίτσια που εγκαταλείπουν την ποδηλατική ομάδα τους για να περιηγηθούν μόνες τους στην Αργεντινή και να αναζητήσουν θεαματικά τοπία, περιπέτεια και διασκέδαση. 

Θα καταλήξουν στη μικρή πόλη Αλεμάνα, όπου ο κίνδυνος μοιάζει να καραδοκεί, αλλά η Ellie έχει μάτια μόνο για ένα «κακό αγόρι», τον Chucho. Την επόμενη μέρα, έχοντας χάσει το λεωφορείο που θα τις πήγαινε πίσω στον πολιτισμό, η Ellie και η Stephanie λογοφέρνουν και η κάθε μία παίρνει τον δρόμο της. Και τότε η Ellie εξαφανίζεται. Η Stephanie πρέπει να την βρει, πριν πέσει το σκοτάδι και γίνουν πραγματικότητα οι χειρότεροι φόβοι της...

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες της Μεγάλης Βρετανίας από 11 Φεβρουαρίου 2011 ενώ Ελλάδα έρχεται από 26 Μαίου 2011.






Πηγή: http://movie-eaters.blogspot.com 
Share