Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Κέρκυρα: 80χρονος ανέβηκε στο καμπαναριό για να κρεμαστεί γιατί έχασε το σπίτι του από συγγενή του!

Ένα ασυνήθιστο σκηνικό εκτυλίχθηκε σε περιοχή της Βόρειας Κέρκυρας στις 6.30 το πρωί της Τρίτης.
Τότε, ένας 80χρονος ανέβηκε στο καμπαναριό της εκκλησίας, και αφού πέρασε στο λαιμό του αγχόνη από τα σχοινιά των καμπαναριών, απειλούσε πως θα έδινε τέλος στη ζωή του.
Άμεση, ωστόσο, ήταν η αντίδραση των ανδρών της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που έφτασαν στο σημείο και έπεισαν τον 80χρονο να κατέβει, μετά από διαπραγματεύσεις και στη συνέχεια πήγε σπίτι του μαζί με τον επικεφαλής αξιωματικό.
 Είχε χάσει το σπίτι του στα δικαστήρια
Αιτία της καταφυγής του ηλικιωμένου στην παραπάνω πράξη ήταν, όπως αναφέρει το δελτίο τύπου της ΑΔ Κέρκυρας, πως ήθελε να δημοσιοποιήσει αδικία που θεωρούσε ότι είχε γίνει σε βάρος του, η οποία αφορούσε δικαστικές αποφάσεις που είχαν ληφθεί και είχαν σαν αποτέλεσμα να χάσει το σπίτι του από μια αντίδικο συγγενή γειτόνισσα του.
Μάλιστα, όταν όλα έληξαν ομαλά, ο 80χρονος επέδειξε κάποια έγγραφα και του υποδείχθηκε με αυτά να ακολουθήσει διαδικασία σύμφωνα με τις δυνατότητες που δίνει η Νομοθεσία, ενώ δήλωσε ότι στο μέλλον, δεν θα επιδιώξει με παρόμοιο τρόπο να διεκδικήσει αυτό που θεωρεί ως δίκαιο γι αυτόν, αλλά θα ακολουθήσει την οδό που του υποδείχθηκε. 
Πηγή: corfupress.com